Brød Frokost

Broccolibrød med hønsesalat

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Broccolibrød

  • 1 stk. broccolihoved, skåret i mindre stykker
  • 4 stk. æg
  • 4 spsk. havregryn
  • 1 spsk. fiberhusk
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. bagepulver
4 person

Hønsesalat

  • 2 stk. kyllingebryst
  • salt og peber
  • 2 stk. æg
  • 6 spsk. skyr
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. salt
  • 1 1/2 tsk. karry
  • 1/2 tsk. agavesirup
4 person

Tilbehør

  • 1 håndfuld spinatblade

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

2. Kom broccoli i en foodprocessor, og kør det til små, fine stykker. Tilsæt resten af ingredienserne, og kør det hele sammen til en ensartet masse.

3. Bred dejen ud over en bageplade med bagepapir, og bag den i 10-15 minutter. Når brødet er færdigbagt og afkølet, skærer du det i 8 firkanter.

4. Kom kyllingen i et ildfastfad, drys med salt og peber. Put fadet i ovnen i ca. 12-15 minutter, og lad det køle af. Kog æggene i 8 minutter, og lad dem køle af. Rør skyr, mayonnaise, salt, karry, agavesirup og peber sammen. Skær kylling og æg ud i mindre stykker, og vend dem i dressingen.

5. Servering: Kom 1 håndfuld spinat oven på 1 skive broccolibrød, og fordel derefter ¼ af hønsesalaten oven på spinaten. Spis gnavegrønt dertil.

Tip
Du kan også spise gnavegrønt som tilbehør til retten.

Det børnevenlige twist

Server rugbrød i stedet for broccolibrød.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld