Snacks

Choko-appelsinmuffins

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
10 portion

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Kør blomkålen til små stykker i foodprocessoren, og tilsæt de øvrige ingredienser på nær chokoladen og nødderne. Hak chokoladen og hasselnødderne groft, og vend dem i dejen. Lad dejen stå i 10 minutter, så chiafrøene og din FiberHUSK kan suge lidt væske.

3. Fordel dejen i 10 muffinforme, gerne af silikone. Bag dem i 20-24 minutter. Lad dem køle af.

4. Spis 1 muffin sammen med 1 stk. frugt eller grønt til et snackmåltid.

5. De kan holde sig på køl i 3 dage, og du kan fryse dem.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen