Aftensmad

Broccolislaw med ingefær- og birkesdressing

Broccolislaw er en opskrift jeg er ret så stor fan af. Den er nem, sund og dejlig knasende, på grund af  den finthakkede broccoli. Dressingen, den er vendt i, er frisk og smagfuld, og passer perfekt sammen med broccoli og de søde blommer.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Broccolislaw

  • 3 spsk. mandler
  • 1/2 stk. rødløg
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 stk. broccolihoved
  • 2 stk. blommer
4 person

Dressing

  • 5 spsk. skyr (med top)
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 knsp. stevia
  • 2 tsk. birkes
  • 1/2 tsk. friskrevet ingefær
  • salt

1. Tænd for ovnen på 175 grader.

2. Fordel mandler i et lag på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 15 min.

3. Skær rødløget i tynde strimler, hæld eddiken over, og lad det trække i 10 min.

4. Kør broccolien fint i foodprocessoren, eller snit den meget fint. Kom broccolien i en skål.

5. Ryst ingredienserne til dressingen sammen, hæld den over broccolien, og massér det sammen.

6. Skær blommerne i både. Hæld æblecidereddiken fra løgene, og bland blomme, løg og mandler i skålen med broccolien, og servér.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld