Morgenmad

Brødgrød med pærer og pistacienødder

Brødgrød er en virkelig god opskrift til dig, som enten godt kan lide grød eller til dig, som er glad for at gøre lidt ekstra ud af din morgenmad. Det er en utrolig nem måde, at få en lidt mere lækker morgenmad på og så indeholder den gode sager, som kan holde dig mæt i længere tid. Den indeholder nemlig både havregryn og æg, og giver dig dermed en rigtig god start på dagen. Opskriften er til 6 personer og egner sig derfor godt til familie, men også til en morgenmad med venner i weekenden.

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.7 3
6 person

Tørre ingredienser

  • 3 dl havregryn
  • 1/2 tsk. stevia
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. vaniljepulver
  • 1 1/2 tsk. kanel
  • 1/4 stk. stødt muskatnød
  • 1/2 tsk. tørret rosmarin
  • 1 tsk. bagepulver
6 person

Våde ingredienser

6 person

Topping

6 person

Creme

  • 400 g skyr
  • 1/2 tsk. vaniljepulver
  • 1/4 tsk. stevia
  • evt. lidt frisk rosmarin til pynt

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

2. Rør alle de tørre ingredienser sammen i et ildfast fad. Pisk herefter de våde ingredienser sammen, og hæld det ud over havregrynsblandingen. Rør rundt, så du sikrer dig, at alle gryn bliver våde.

3. Skær pærerne i ønsket form, og tryk dem ned i havregrynsblandingen. Kom pistacienødder og frysetørrede bær over blandingen.

4. Sæt fadet i ovnen, og bag brødet i 20-25 min.

5. Rør skyr sammen med vanilje og stevia.

6. Skær brødet i 6 stykker, og servér hvert stykke med en stor klat creme. Drys evt. med frisk rosmarin.

Tip
Hvis du har lyst kan du pynte med rosmarin.
Du kan også eksperimentere dig frem med andre kombinationer. Du kan prøve med en anden frugt end pære, f.eks. æble, og du kan evt. vælge en anden nød, som mandel, hasselnød m.m. Mulighederne er uendelige og det er bare med at prøve sig frem og finde ud af, hvad man bedst kan lide.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld