Aftensmad

Cacio e Pepe

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Cacio e Pepe

  • 150 g ukogt bønnepasta
  • 1 tsk. sort peber, gerne grove fra peberkværn
  • 1 spsk. smør
  • 1 dl pastavand
  • 25 g vesterhavsost
  • 20 g parmesanost
  • salt
2 person

Topping

  • finthakket, frisk persille
  • friske tomater og evt. andet grønt dertil

1. Kog pastaen, gerne et par minutter mindre, end der står, så pastaen ikke er helt gennemkogt. Husk at gemme 1 dl pastavand til senere brug.

2. Riv både parmesanost og vesterhavsost fint. Kom peber på en tør pande og steg det i et minuts tid. Skru ned for varmen, og tilsæt herefter smør.

3. Kom pastaen og 1 dl pastavand på panden sammen med parmesan- og vesterhavsost. Rør rundt til osten er smeltet, og pastaen har den perfekte konsistens. Drys med salt og evt. mere peber.

4. Servering: Kom persille over, og spis friske tomater eller andet grønt dertil.

Det børnevenlige twist

Hvis dit barn ikke kan lide bønnepasta, kan du bruge almindelig fuldkornsspaghetti, som du laver på panden efter samme fremgangsmåde. Server evt. en bolle on-the-side.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld