Mad på max. 20 minutter Morgenmad

Choko-chiagrød med banan og kokos

Chiagrød er en dejlig opfindelse. Det er en grød, der snildt kan passe sig selv og laves dagen før og vupti – så har du en god og cremet grød. Denne chiagrød er med smag af kakao og bliver ekstra god, hvis du tilsætter lidt revet appelsinskal. Spis 2 æg ved siden af som din proteinkilde.

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.3 4
2 person

Grød

  • 2 spsk. chiafrø
  • 1/2 spsk. kakaopulver
  • 1 tsk. akaciehonning
  • 1/4 tsk. vaniljepulver (kan undlades)
  • 2/3 dl vand
  • 1/4 tsk. salt
  • evt. revet appelsinskal, økologisk
2 person

Topping

  • 1/2 stk. banan
  • 1/2 spsk. kokosflager
2 person

Andet

  • 2 stk. 2 kogte æg – evt blødkogte, hvis du ikke tager morgenmaden med på farten.

1. Rør chiafrø, kakao, akaciehonning, vanilje og evt. revet appelsinskal med vand i en skål, og lad det stå på køl i 20 min. Rør rundt hvert 5. minut.

2. Skær banan i mindre stykker, og kom den oven på grøden. Drys med kokos.

3. Spis grøden med 2 æg. Vand kan skiftes ud med mandeldrik, hvis du ønsker en mere cremet konsistens.

Tip
Du kan lave din egen smagsvariant ved at undlade kakao og skifte ud med andre smagsgivere.
Der kan tilføjes lidt revet appelsinskal (økologisk) til grøden.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld