Morgenmad Snacks

Choko-orange granola

En ægte MK klassiker – granola! Du finder ikke rigtig nogle granolaer (eller müsli som vi kalender det i Jylland), der både er spændende og er lavet efter MK principperne. Derfor er det glædeligt, at det er meget let at lave sin egen granola. Granola kan peppe enhver kedelig skyr op og ligeledes tage den værste sukkertrang om eftermiddagen. Denne er en lækker sag, som er tilført et twist af kakao og appelsin. To smage jeg selv er ret så stor fan af.

Average rating 4.4 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.4 5
18 portioner

Sovs

18 portioner

Fyld

1. Tænd for ovnen på 150 grader varmluft.

2. Blend alle ingredienserne til sovsen sammen til en ensartet silkeblød masse. Bland herefter sovs og fyldet sammen, og smør det ud på en bageplade beklædt med bagepapir.

3. Bag det i ovnen i 35-45 min. Rør rundt i blandingen efter 10, 20 0g 30 min., så det ikke klumper alt for meget sammen (lidt skal det gøre). Når granolaen virker tør og har fået et gyldent look, så er den færdig. I nogle ovne skal den have mere end 45 min.

4. Lad granolaen køle af, og opbevar den i en tætsluttet beholder. Spis 3 spsk. som fedtkilden oven på skyr med lidt frugt til, eller 1 1/2 spsk. sammen med frugt eller grøntsager til eftermiddagssnack.

Tip
Du kan også bruge frugtmos, som kan købes i større supermarkeder, hvis du ikke har 4 bananer.

MK principperne
1 portion svarer til:
1 portion fedtkilde (3 spsk. granola).

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne