Dessert og sødt Morgenmad

Choko-roulade

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Bund

4 person

Creme

4 person

Fyld

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Kom alle ingredienserne til bunden i en blender, og kør det sammen til en ensartet masse.

3. Fordel dejen på en beklædt bageplade, så den er ca. en halv centimeter tyk. Bag dejen i 10-15 minutter, og lad den køle af.

4. Rør alle ingredienserne til cremen sammen, og smør den ud på bunden. Skær nektarin (eller anden frugt) i tynde skiver, og placer frugten oven på cremen. Rul rouladen sammen, og kom den på køl i minimum en time, før den skal spises.

5. Servering: Skær rouladen i 8 stykker og spis 2 til et hovedmåltid.

Tip
Drys gerne med hakket 70% chokolade for et ekstra festligt twist i weekenden.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld