- 300 g rødkål
- 3 stk. gulerødder
- 4 stk. æg
- 1 stk. forårsløg
Dressing
- 2 spsk. soya
- 1 stk. lime, saft
- 2 spsk. tahin
- 1 spsk. peanutbutter
- 1/2 spsk. ingefær, friskrevet
- 1 spsk. vand
Topping
- 2 spsk. saltede peanuts
- 1/2 håndfuld frisk koriander (kan undlades)
1. Sæt vand over, og når det koger, kommer du de 4 æg i. Kog dem i 6-7 minutter, til de er smilende. Ja, vi ved det godt – det er lidt et lotteri, om det lykkes.
2. Snit rødkålen og gulerødderne fint, og snit forårsløget i tynde strimler. Bland grøntsagerne sammen.
3. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, eller kør den sammen med en stavblender eller i en almindelig blender. Dressingen får en mere cremet konsistens, hvis du bruger en blender. Kom evt. mere vand i, hvis du ønsker mere flydende konsistens.
4. Hæld dressingen over salaten, bland det hele sammen, og fordel det på 2 tallerkener. Servér salaten med æggene, og drys med hakkede peanuts og evt. koriander.
Tip
Du kan også spise retten til aftensmad.