2 person
Salat
- 6 stk. grønkålsstængler
- 1/2 stk. æble
- 150 g broccoli
- 1/2 stk. granatæble, kernerne
2 person
Dressing
- 1 spsk. mayonnaise
- 1/2 dl skyr
- 40 g vesterhavsost, fintrevet
- 1 tsk. dijonsennep
- 1/2 stk. øko-appelsin, saft og skal
- 1/2 spsk. æblecidereddike
- 1/2 fed hvidløg
- 1 tsk. akaciehonning
- salt
- peber
1. Fjern stænglen fra grønkålen, og snit den fint. Kom broccolien i kogende vand i 1 minut.
2. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og kom den sammen med grønkålen. Kram dressingen ind i kålen med dine hænder .
3. Skær æblet og den lynkogte broccoli ud i mindre stykker. Kom granatæblekerner, æble og broccoli sammen med grønkålssalaten, og salaten er klar til servering.
Tip
I stedet for grønkål kan du også sagtens bruge spidskål, hvid- eller rødkål.