Aftensmad Frokost Salater

Frisk grønkålssalat

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Salat

  • 6 stk. grønkålsstængler
  • 1/2 stk. æble
  • 150 g broccoli
  • 1/2 stk. granatæble, kernerne
2 person

Dressing

  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1/2 dl skyr
  • 40 g vesterhavsost, fintrevet
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1/2 stk. øko-appelsin, saft og skal
  • 1/2 spsk. æblecidereddike
  • 1/2 fed hvidløg
  • 1 tsk. akaciehonning
  • salt
  • peber

1. Fjern stænglen fra grønkålen, og snit den fint. Kom broccolien i kogende vand i 1 minut.

2. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og kom den sammen med grønkålen. Kram dressingen ind i kålen med dine hænder .

3. Skær æblet og den lynkogte broccoli ud i mindre stykker. Kom granatæblekerner, æble og broccoli sammen med grønkålssalaten, og salaten er klar til servering.

Tip
I stedet for grønkål kan du også sagtens bruge spidskål, hvid- eller rødkål.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen