1. Stenalderbrød: Tænd ovnen på 160 grader, varmluft.
2. Mal mandlerne i en foodprocessor, og bland mandelmelet med frø og kerner i en skål. Pisk æggene, og tilsæt dem sammen med havsalt og rapsolie.
3. Pisk æggene, og tilsæt dem sammen med havsalt og rapsolie.
4. Fyld dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir, og bag brødet i ca. 40 minutter. Lad det køle af i formen, inden du skærer det i skiver.
5. Opbevar brødet på køl, eller frys det ned med madpapir mellem skiverne.
6. Bagte nødder: Tænd ovnen på 175 grader, varmluft. Kom mandlerne i ovnen i 10-15 minutter. Lad dem køle af.
7. Spis 1 stk. frugt sammen med 1/2 skive stenalderbrød eller 10 mandler.
Tip
Der er to opskrifter i denne opskrift. En møg let opskrift på bagte nødder, og en lidt mere tidskrævende opskrift på stenalderbrød. Så er der noget til alle.