Morgenmad

Græskar granola

Jeg er stor fan af hjemmelavet granola. Det er let at lave og kan peppe en kedelig skyr op. Jeg kan hamrende godt li´den her. Den må du altså prøve!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.8 4
15 portion

Mos

15 portion

Tørre sager

1. Blend alle ingredienserne til mosen til en ensartet masse.

2. Kom de tørre ting sammen og kom mosen over. Rør det sammen og derefter på en bageplade med det.

3. Kom det i ovnen ved 150 grader i 50-60 min. indtil det er sprødt og gyldent. Rør rundt i det undervejs.

4. Kom 2-3 spsk. granola ovenpå 200 g skyr og top med frugt.

Tip
Skær hokkaido i mindre stykker, og kom det i en gryde med kold vand, og sæt det over til at koge i 15-20 min. Køles af inden brug.
Det kan være du skal have mere eller mindre havregryn i alt efter hvor stort et hokkaido du får fat i. Blandingen skal være klistret, når det kommer på bagepladen.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld