Dessert og sødt

Græskar-nektarinis

Måske ikke lige en kombination du har hørt om før, men derfor synes jeg alligevel du skal prøve at kaste dig ud i det. Den er sød, cremet og så er der smæk på farven, hvilket jeg synes gør, at den ser ret så indbydende ud. Lov mig du giver den et skud.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person
  • 1/2 stk. græskar, økologisk
  • 3 stk. nektarin (uden sten)
  • 3 stk. juicy dadler (uden sten)
  • 1 spsk. cashewnødder (usaltede)
  • 1 tsk. revet citronskal, økologisk
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 knsp. vaniljepulver
  • 1 knsp. stevia (kan udelades)

1. Skær græskarret i mindre stykker, skrab kernerne ud, og kog græskarret mørt i 20-30 min. Lad det køle af.

2. Kom alle ingredienser i en blender, og kør dem sammen, indtil det har en ensartet konsistens.

3. Kom isen i fryseren i minimum 4 timer. Blend isen sammen endnu en gang inden servering. Den smelter dog hurtigt!

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld