Frokost Mad på max. 20 minutter Morgenmad

Hyttebrød

Åh manner, hvor kunne jeg skrive meget dejligt om disse “pandekager”. Måske fordi jeg tænker lidt på følelsen af smeltet ost i en toast. Eller blødt brød i min mund. De er svampeagtige og bliver en lille bitte smule knasende på grund af hytteost. Og så er de hurra-agtige i både søde og salte versioner.

Average rating 4 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

4 3
2 person

Hyttebrød

  • 100 g hytteost
  • 3 stk. æg
  • 2 stk. æggehvider
  • 1 spsk. fiberhusk
  • 1/4 tsk. salt
  • 1 tsk. olie til stegning
2 person

Hvis du vil have dem søde så tilføj:

  • 1/4 tsk. vanilje
  • 1/4 tsk. stevia

1. Kom alle ingredienserne i en blender og kør det til en ensartet masse. Du kan også komme det i en skål og bruge en stavblender til at køre massen sammen.

2. Kom olie på en varm pande og kom 1 stor klat dej på panden.

3. Steg pandekagen i ca. 2 min. ved middelvarme. Det er vigtigt, at du har tålmodighed og ikke vender pandekagen for hurtigt. Så kikser det. Der er dej til ca. 6 pandekager.

4. Spis 3 pandekager til morgenmad med frugt og 1 portion fedtkilde til. Du kan også lave dem salte og komme avocado og tomat mellem et par pandekager, mmmm.

Tip
Du kan fryse disse pandekager. Men husk at lægge noget bagepapir mellem hver pandekage, så du kan tage en eller flere op af fryseren. Det tip skal du huske, når du generelt fryser pandekager eller vafler. De er møg besværlige at skille ad, når de er frosne.
I stedet for 1 spsk. FiberHusk kan du bruge 2 spsk. havregryn med top.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld