Frokost Snacks

2-i-1 æggebrød

Det er sgu da en fræk lille fætter, ik? Den er hamrende lækker og er det perfekte før-træningsmåltid. Det indeholder tætpakkede kulhydrater og proteiner fra ægget. Så hvis du ved, at du bliver ret sulten om eftermiddagen og skal træne efter arbejde eller studie, så er de det perfekte valg. Du kan også spise dem til frokost, hvis du ikke skal tabe dig.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
5 stk.

Brød

Fyld

Tilbehør

  • Grøntsagsstave

1. Sæt ovnen på 175 grader varmluft

2. Kog de 5 æg i 8 minutter og pil dem.

3. Skræl og riv rødbeden fint, og rør det sammen med de resterende ingredienser til en dej.

4. Del dejen i 5 dele, og pak hvert æg ind i dej, så den slutter helt om ægget.

5. Læg ”pakkerne” på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 18-22 minutter.

6. Spis et æggebrød sammen med grøntsagsstave. Opbevar resten af brødene i køleskabet, eller frys dem ned.

Tip
Som altid kan du skifte rødbede ud med andre grøntsager, hvis dit forhold til den grøntsag er lidt akavet. Hvis du spiser dem til frokost, så spiser du 1-2 stk alt efter sult sammen med gnavegrønt.

Bliver lidt mærkelige når de fryses. Kan holde sig 2 dage i køleskabet, så lav evt. kun 2 med æg indeni og resten af dejen som brød.

MK principperne
1 portion svarer til: 2/3 knytnæve protein (æg), ½ knytnæve tætpakkede kulhydrater (fuldkornsmel og havregryn) og grøntsager.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne