Aftensmad Mad på max. 20 minutter

Kålkaos a la Hawaii

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 portion

Kålkaos

  • 1 stk. løg
  • 1/4 stk. chili
  • 1 spsk. olie
  • 300 g hakket kylling
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 tsk. karry
  • 1/2 tsk. stødt spidskommen
  • 1 1/2 dl kokosmælk
  • 400 g spidskål
  • salt (efter smag)
  • peber (efter smag)
2 portion

Topping

  • 100 g frisk ananas
  • 1 håndfuld frisk mynte

1. Hak løg og chili, og skær peberfrugten i skiver.

2. Sæt en pande med olie over på medium varme. Svits løget på panden, til det er let gyldent.

3. Kom hakket kylling og chili på panden, og steg videre i 3 minutter. Drys med karry og spidskommen.

4. Hæld kokosmælk i retten sammen med peberfrugten, og smag til med salt og peber. Snit spidskålen fint, og vend det i retten. Lad det stege videre i et par minutter.

5. Skær skrællen af ananassen, og skær 100 g i mindre stykker. Hak mynten, og drys begge dele ud over retten.

Tip
Du kan altid skifte spidskål ud med anden form for kål, og ligeledes skifte de resterende grøntsager ud med det, du lige har ved hånden.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen