1 portion
Pastasalat
- 100 g broccoli
- 60 g linse-, bønneeller kikærtepasta, ukogt
- 75 g frisk spinat
- 1 spsk. olivenolie
- 6 stk. cherrytomater
- 1/2 tsk. salt
- peber
- 50 g sukkerærter
- 50 g granatæblekerner
1 portion
Topping
- 20 g parmesanost, revet
1. Skær broccolien i mindre stykker. Kom broccoli og bønnepasta op i en gryde med kogende vand, kog i 5 minutter, og hæld derefter vandet fra.
2. Imens pastaen koger, svitser du spinaten på en pande med olie, til den falder sammen.
3. Tilsæt så tomaterne, salt og peber, og steg det hele i et par minutter.
4. Skær de friske sukkerærter ud i mindre stykker. Kom bønnepasta, broccoli, spinat og tomater op i en skål, og kom herefter sukkerærter og granatæblekerner i.
5. Spis den sprøde pastasalat toppet med revet parmesanost.