Frokost

Kyllingemuffins

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.3 3
4 person
  • 2 stk. forårsløg
  • 2 stk. bladselleristænger
  • 400 g hakket kylling
  • 2 stk. æg
  • 2 fed finhakket hvidløg
  • 1/2 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. timian
  • 2 tsk. dijonsennep
  • salt
  • peber
4 person

Tilbehør

  • 1/2 stk. avocado
  • gnavegrønt

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Hak forårsløg og bladselleri fint. Kom derefter alle ingredienserne op i en skål, og bland hele molevitten sammen.

3. Fordel dejen i 8 muffinforme, og bag dem i 20- 25 min.

4. Servering: Spis 2 muffins sammen med en halv avocado og valgfrit gnavegrønt.

Det børnevenlige twist

1 kyllingemuffin sammen med en skive rugbrød med smøreost, nøddesmør eller en anden fedtkilde. Ideel til madpakken sammen med lidt grøntsager.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld