Aftensmad Mad på max. 20 minutter

Lynhurtig broccolisuppe

Average rating 3.5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

3.5 4
2 portion
2 portion

Topping

1. Skær løg og hvidløg i mindre stykker. Kom olie på en varm pande, og steg dem i 4 minutter. Tag herefter løg og hvidløg af panden, og kom dem op i en blender sammen med resten af ingredienserne og 4½ dl kogende vand.

2. Steg kyllingebrystfileten på panden med løg- og hvidløgssmag på. Drys med salt, peber og hvidløg, og steg brystet i 5-6 minutter på hver side alt efter størrelsen.

3. Blend alle ingredienserne til suppen til en cremet konsistens. Kom lidt mere vand i, hvis du vil have suppen mere flydende.

4. Hæld suppen i en gryde, og varm den forsigtigt op. Smag til med salt og peber, og servér suppen med skiver af kylling som topping.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen