Frokost

Rødbedebrød

Mine rødbedebrød kan du bruge som var det rugbrød. Spis dem med pålæg, eller som her, med hytteost. De er ret dejlige at have i fryseren. På den måde kan du hurtig lave en frokost, hvor du spiser et rødbedebrød med en form for protein ovenpå og tager noget gnavegrønt ‘on-the-side’ og dypper i en god dip. Hvis du vil tabe dig, så brug dem som en ‘tætpakket kulhydratkilde’

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
7 stk

Brød

  • 325 g rødbede
  • 1 dl vand
  • 1 1/2 dl havregryn
  • 2 tsk. fiberhusk
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 dl fuldkornsmel
  • 1 tsk. salt
7 stk

Tilbehør til 1 person

  • hytteost eller pålæg
  • grøntsager efter eget valg
  • en dip til dine grøntsager eller 1/2 avocado

1. Sæt ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Skræl rødbederne, kom dem i foodprocessoren, og kør dem til fine små stykker.

3. Kom herefter de andre ingredienser i foodprocessoren, og kør alle ingredienserne sammen til en ensartet masse.

4. Form 7 små pandekager på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 20-25 minutter.

5. Spist et rødbedebrød evt. med 50 g hytteost ovenpå, og top med grøntsager efter eget valg.

Tip
Du kan fryse rødbedebrødene, og du kan også bruge dem som mini-pizzabunde: Smør dem med tomatpuré, kom parmaskinke, artiskok, rød peberfrugt og evt. list ost på, og giv dem 10 minutter i ovnen ved 175 grader. Mums! Og spis selvfølgelig gerne en salat til.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld