Morgenmad

Marrokansk müsli

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
20 portion

Sovs

  • 145 g tahin
  • 2 stk. appelsiner (saft)
  • 1 stk. appelsin (skal)
  • 60 g kokossukker
  • 1 g salt
20 portion

Tørre ingredienser

  • 100 g mandler
  • 150 g græskarkerner
  • 150 g sesamfrø
  • 100 g hørfrø
  • 100 g havregryn

1. Tænd ovnen på 150 grader, varmluft.

2. Kom tahin, saft og skal fra appelsinerne samt kokossukker og salt i en foodprocessor eller blender, og blend det hele til en ensartet masse.

3. Hak mandlerne groft, og kom de resterende tørre ingredienser i sovsen, og rør rundt til det hele er blandet sammen.

4. Fordel massen på en bageplade med bagepapir, og bag müslien i ovnen i 30-35 minutter, indtil den er tør og sprød.

5. Servering: Spis som hovedmåltid 3 spsk. müsli oven på 1 knytnæve neutral skyr eller oven på en smoothie sammen med 1 stk. frugt. Spis som snackmåltid 1½ spsk. sammen med 1 stk. frugt

Det børnevenlige twist

2-3 spsk. müsli og 1-2 spsk. havregryn ovenpå almindelig neutral yoghurt

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld