Aftensmad

Mexicansk MK hotdog

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Vaffelbrød

  • 4 stk. æg
  • 150 g hytteost
  • 1 1/2 spsk. fiberhusk
  • 2 spsk. havregryn
  • 1/2 tsk. salt
  • olie til vaffeljernet
4 person

Guacamole

  • 2 stk. avocado
  • 5 stk. cherrytomater
  • 1/2 stk. rødløg
  • 1 håndfuld friske koriander
  • 1/2 stk. saft og skal fra økologisk citron
  • 1/2 tsk. salt
  • evt. lidt frisk chili, hvis du kan li´ stærk mad
4 person

Fyld

  • 4 stk. grillpølser
  • 2 stk. parmaskinke
4 person

Topping

  • 1 stor revet gulerod, jalapenos, rød peberfrugt, friske koriander, eller hvad du foretrækker.

1. Kom alle ingredienser til brødvaflerne i en foodprocessor og kør det sammen til en ensartet masse.

2. Kom ¼ af dejen på et belgisk vaffeljern (eller andet vaffeljern), og lad vaflen stege i 2-3 minutter til den er lysebrun.

3. Steg parmaskinke og pølser på panden, til de er gyldne og sprøde.

4. Kom alle ingredienser til guacamolen i en foodprocessor, og kør det sammen til en ensartet masse. Den må gerne være lidt grov.

5. Servering: Kom gulerodsstrimler, guacamole, en grillpølse og topping på et vaffelbrød, og spis gnavegrønt dertil.

Det børnevenlige twist

Lav hotdoggen med et almindeligt pølsebrød i stedet for et vaffelbrød.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld