Aftensmad
Mexicansk MK hotdog
4 person
Vaffelbrød
- 4 stk. æg
- 150 g hytteost
- 1 1/2 spsk. fiberhusk
- 2 spsk. havregryn
- 1/2 tsk. salt
- olie til vaffeljernet
4 person
Guacamole
- 2 stk. avocado
- 5 stk. cherrytomater
- 1/2 stk. rødløg
- 1 håndfuld friske koriander
- 1/2 stk. saft og skal fra økologisk citron
- 1/2 tsk. salt
- evt. lidt frisk chili, hvis du kan li´ stærk mad
1. Kom alle ingredienser til brødvaflerne i en foodprocessor og kør det sammen til en ensartet masse.
2. Kom ¼ af dejen på et belgisk vaffeljern (eller andet vaffeljern), og lad vaflen stege i 2-3 minutter til den er lysebrun.
3. Steg parmaskinke og pølser på panden, til de er gyldne og sprøde.
4. Kom alle ingredienser til guacamolen i en foodprocessor, og kør det sammen til en ensartet masse. Den må gerne være lidt grov.
5. Servering: Kom gulerodsstrimler, guacamole, en grillpølse og topping på et vaffelbrød, og spis gnavegrønt dertil.
Det børnevenlige twist
Lav hotdoggen med et almindeligt pølsebrød i stedet for et vaffelbrød.