Frokost Pandekager

MK pitabrød

Det er en god gammel klassiker sådan et pitabrød og det smager virkelig godt!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
7 stk

Pitabrød

  • 1 portion skyrbolledej
7 stk

Fyld til et pitabrød

  • 2 stk. salatblade
  • 1 stk. tomat
  • 1 spsk. aioli
  • 1/3 dåse tun i vand
  • 1 håndfuld friske koriander (kan udelades)

1. Rør æg og skyr sammen i en skål. Kom herefter de resterende ingredienser i og rør rundt til dejen er en ensartet masse.

2. Lad dejen hvile i 10 minutter.

3. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

4. Form herefter 7 boller. Kom et stykke bagepapir over bollerne og rul dem flade med en kagerulle til de er ca. 1-1/2 cm tykke.

5. Bag pitabrødende i 15-20 min. De skal være gyldne, inden du tager dem ud. Lad pitabrødene køle lidt af, inden du skærer i dem.

6. Skær brødet op, som når du normal laver pitabrød. Så er der et hul til fyldet inde i brøddet. Kom fyldet i dit pitabrød og spis det med det samme eller tag det med i madpakken.

7. Spis gnavegrønt dertil og du har et komplet MK måltid.

Tip
Pitabrødene kan fryses. Du bestemmer selv om du vælger havregryn, havreklid eller fuldkornsrismel som “melsort" i din skyrbolledej. Kom det fyld du bedst kan li' i.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld