Frokost

Pastasalat

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Pastasalat

  • 1 stk. kyllingefilet
  • salt og peber
  • 75 g ukogt bønnepasta (40 g bønnepasta og 40 g fuldkornspasta, hvis du skal spise med dit barn)
  • 300 g spidskål
  • 150 g friske tomater
  • 5 skive bacon
2 person

Dressing

  • 3 spsk. creme fraiche 18%
  • 50 g skyr
  • 1/2 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep (med top)
  • 1/2 tsk. karry
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Bag kyllingen i ovnen i 12-15 minutter, og drys med salt og peber.

3. Kog pastaen i den tid, der står på pakken. Snit spidskål fint, og skær tomaterne i mindre stykker. Steg bacon sprøde på panden. Det tager ca. 4-5 minutter.

4. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og kom den over spidskålen og massér dressingen ind i kålen. Skær kyllingefileten i skiver, knæk baconstykkerne i mindre stykker, og kom de resterende ingredienser i pastasalaten. Så er det spisetid!

Det børnevenlige twist

I den ene ende af fadet laver du salaten med fuldkornspasta i stedet for bønnepasta. Salaten er også ideel til madpakken.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld