Morgenmad Snacks

Ricotta pandekager

Inden du skræmmes af farven. Du kan SAGTENS lave den hel beige farvet og droppe alt lir med den lyserøde farve. Så er det sagt. Disse pandekager er svampede og søde i smagen.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person
2 person

Topping

  • friske hindbær
  • evt. et drys rødbedekrystaller (kan sagtens undværes)

1. Kom alle ingredienserne til pandekagerne ned i en blender. Blend alle ingredienserne sammen til pandekagedejen på nær rødbedesaften, som du kan undlade.

2. Steg derefter pandekagerne én efter én i kokosolie. Der skulle gerne blive 8 stk.

3. Hvis du skal lave lir med rødbedesaften, skal du dele dejen op i 4 portioner. Tilsæt 1 spsk. rødbedesaft i en portion, 2 spsk. saft i en anden og 4 spsk. saft i den tredje - den sidste portion skal være uden rødbedesaft. Derefter steger du dem som der står skrevet ovenfor.

4. Spis 4 pandekager med bær og/eller frugt.

Tip
Det smager også dejligt med kanel og kardemomme i dejen.
Du kan også indtage et par pandekager som en snack, hvis du er sulten mellem dine hovedmåltider.
Pandekagerne kan fryses.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld