Aftensmad

Ristaffel med æg

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 portion
2 portion

Topping

1. Hak løg og hvidløg fint. Riv blomkål groft på et rivejern, eller hak det fint, så det ligner ris.

2. Skær peberfrugt, forårsløg og kinaradisen i mindre stykker, og kom dem i hver sin skål. Kom også peanuts og kokosmel i hver sin skål.

3. Varm en pande op med lidt olie. Pisk de 4 æg sammen i en skål, og hæld massen på panden. Rør forsigtigt i æggemassen i 3-4 minutter. Hæld rørægget i en skål.

4. Kom lidt ekstra olie på den varme pande, og steg løg og hvidløg i 2 minutter.

5. Kom blomkålsrisene på panden, og steg det hele sammen i yderligere 3-4 minutter. Tilsæt fishsauce, honning og soya. Rør i det i et par minutter, og tag panden af blusset.

6. Bland blomkålsris og røræg, og servér det i to skåle med hakket koriander på toppen. Sæt skålene med ingredienser på bordet, og top med det, du har lyst til.

Tip
Du kan altid toppe med andre grøntsager. Brug dem du lige har.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen