Aftensmad

‘Spaghetti’ med kødsovs

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Kødsovs

  • 1 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 400 g hakket oksekød, maks. 10%
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpuré
  • 50 g soltørrede tomater
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 spsk. tørret timian
  • 1 spsk. tørret oregano
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. chili (kan udelades)
  • peber (smag til)
4 person

´Spaghetti´

4 person

Topping

  • 50 g revet ost

1. Hak løg og hvidløg fint, og steg det i olien, indtil det er gyldent. Kom oksekødet i gryden, og svits det, til det er brunet.

2. Skær de soltørrede tomater ud i tynde strimler, og kom dem ned til kødet sammen med alle krydderierne – rør rundt i et par minutter. Tilsæt tomatpure og hakkede tomater, og lad kødsovsen stå og simre i mindst 15 minutter.

3. Kør squash på en spirali-maskine, riv det groft, eller lav strimler af squashen med en kartoffelskræller.

4. Servering: Spis squash-spiraler sammen med kødsovsen, og top med revet ost.

Tip
Lad endelig dit barn hjælpe med at lave squash-spiralerne.

Det børnevenlige twist

Kog fuldkornsspaghetti, og bland det evt. sammen med squash-spiraler, inden der kommer kødsovs på

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld