Aftensmad Frokost

Tærte med svampe og spinat

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.7 3
4 portion

Tærtebund

4 portion

Fyld

4 portion

Tilbehør

  • 6 håndfuld gnavegrønt

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Rør alle ingredienserne til tærtebunden sammen, og lad dejen hvile i 10 minutter.

3. Drys et stykke bagepapir med lidt mel, inden du kommer dejen på. Drys derefter dejen med lidt mel, og placer et stykke bagepapir ovenpå, og rul så dejen ud i tærte-størrelse.

4. Smør en tærteform med olie, læg dejen i formen, og prik den med en gaffel. Bag bunden i 10 minutter.

5. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Hak løg og hvidløg fint.

6. Kom olie på en meget varm pande, og svits løg, hvidløg og champignoner i 4-5 minutter. Tilsæt den friske spinat, og lad den falde sammen på panden. Krydr grøntsagerne med salt og peber, og lad det køle lidt af.

7. Bland æg, hytteost, muskatnød, salt og peber sammen i en skål. Rør grøntsagsblandingen sammen med æggemassen, og fordel det hele i tærtebunden.

8. Bag tærten i 20-25 minutter.

9. Spis ¼ tærte sammen med grøn salat eller gnavegrønt.

Tip
Tærten kan fryses.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen