Aftensmad

Torsk med rosenkål og rød pebersovs

Rosenkål er i mine øjne totalt undervurderede. De smager godt, hvis de bliver tilberedt på den rette måde og det gør de her. Nå ja – så er de også hamrende sunde. Gi’ den endelig gas med krydderurterne. De passer så godt sammen med torsken og rosenkålen.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 stk. løg
  • 2 tsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1/4 tsk. finthakket chili
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 dl kokosmælk
  • 4 stk. torskefilet á 150 g
  • 600 g rosenkål
  • 1 tsk. smør til panden
  • salt og peber
  • 1 håndfuld bredbladet persille

1. Steg peberfrugt sammen med løg og hvidløg i 4 min. på en pande i olivenolien.

2. Tilsæt chili og koriander, og steg i 1 min., hæld kokosmælken ved, og steg videre 1 min. Blend blandingen (jeg kan godt li’, at der stadig er lidt struktur i det, og at det ikke er blendet helt igennem), hæld den tilbage på panden eller over i en gryde (hvis du ikke har låg til din pande), og kom torsken i sovsen. Lad det simre ved svag varme under låg i 15 min. Sovsen skal dække fisken. Tjek, at fisken er fast – så er den klar.

3. Halvér rosenkålene, kom dem på en pande med smør, krydr med salt og peber, og steg dem i 6-8 min. Fordel rosenkålene på fire tallerkner, drys med bredbladet persille, og læg fisken ovenpå kålene.

Tip
Du kan bytte rosenkål ud med broccoli, hvis du bare ikke kan fordrage rosenkål.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld