Frokost

Tundeller

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.3 3
3 person

Tundellerne

  • 2 dåse tun i vand
  • 3 stk. æg
  • 1 tsk. karry
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 1/2 stk. løg
  • 1 stk. fintrevet gulerod
  • 2 spsk. havregryn
  • 3 g frisk, finthakket chili
  • olie til panden
3 person

Wrap (til 1 person)

  • 1 stk. spidskålsblad
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 dl cherrytomater
  • 1 dl feldsalat eller anden salat
3 person

Tilbehør

  • ekstra gnavegrønt dertil

1. Hæld vand fra tunen og finddel den. Kom alle ingredienserne til dellerne i en skål, og bland dem sammen.

2. Varm en pande med olie. Lav 6 tundeller af farsen, og steg dem på panden i 5-10 minutter. Husk at vende dem undervejs. Måske er der lidt væske fra æggene, men det siger vi pyt til.

3. Servering: Skær tomater i skiver, og del tundellerne i to. Kom fire halve deller, tomat og salat på et spidskålsblad smurt med mayonnaise. Nap gerne to, hvis bladet er småt. Rul kålbladet sammen, som var det en tortilla. God appetit!

Tip
Lav gerne ekstra, og frys tundellerne ned.

Det børnevenlige twist

Samme fremgangsmåde, blot med en fuldkornstortilla i stedet for spidskålsbladet.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld