Frokost Snacks

Tunsalat

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 portion

Tunsalat

4 portion

Grønt til 1 person

1. Hæld vandet fra tunen, og kom den i en skål. Klip purløg i mindre stykker, og rør purløg sammen med tunen og de resterende ingredienser.

2. Skær bladselleri i ønskede størrelser, og servér dem sammen med ¼ portion af tunsalaten. Hvis du ikke kan li’ bladselleri, så kan du vælge en anden slags gnavegrønt.

3. Der er så lidt mayonnaise i denne opskrift, at det ser vi bort fra i princip-udregningen.

Tip
Du kan også indtage denne til frokost. Så er her til 2 portioner i stedet for 4 portioner, og så kan du altid tilføje 2 spsk mayonnaise til tunsalaten for at få din fedtkilde med.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen