Brød Frokost

Vegetarisk skyrbolle-sandwich

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
1 portion

Skyrboller (7 stk.)

1 portion

Fyld til 1 person

  • 1/2 stk. peberfrugt
  • 65 g mozzarella
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 håndfuld rucola
  • salt og peber
1 portion

Tilbehør

  • 2 håndfuld gnavegrønt

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Rør skyr og æg sammen. Kom herefter de resterende ingredienser i, og rør det hele sammen. Lad dejen hæve i 10 minutter.

3. Form 7 boller, og bag dem i ovnen i 25-30 minutter. Lad dem køle af. Bollen kan nemlig føles lidt klæg, hvis du spiser den varm.

4. Skær en skyrbolle over, og smør begge halvdele med tomatpuré. Skær peberfrugten i skiver. Kom skiver af mozzarella, peberfrugt, rucola, salt og peber på bollen, og kom overdelen på. Spis sandwichen, som den er, eller kom den 5 minutter i ovnen eller i din toastmaskine for at få mozzarellaen varm.

Tip
Skyrbollerne kan holde sig 4 dage i køleskabet, og de kan fryses. De kan også bruges til morgenmad. Kom dem på brødristeren og kom derefter ost og/eller smør på, mmm.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen