Aftensmad Frokost

Vietnamesiske forårsruller med kylling og peanutdressing

De er lette at lave, smager godt og så er de perfekte at servere, hvis man får gæsterne. Du kan både lave dem på forhånd, men du kan også arrangere et lækkert lille tag-selv bord, hvor gæsterne selv kan vælge, hvad de gerne vil have i deres forårsrulle. Jeg har i denne opskrift brugt gulerod, peberfrugt, mango og ærteskud, men du kan bytte ud lige så tosse, du ønsker. Opskriften er også god til børn.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Forårsruller

  • 240 g kyllingefilet
  • 1 tsk. stødt sød paprika
  • 1/2 stk. saft fra appelsin
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. agavesirup
  • 8 stk. rispapir
4 person

Dressing

  • 1 dl peanutbutter
  • 1 stk. saft og skal af økologisk appelsin
  • 1 spsk. soyasovs
  • 1/2 dl vand
  • 1 stk. gulerod
  • 2 håndfuld ærteskud
  • 1/2 stk. rød peberfrugt
  • 1/2 stk. mango

1. Skær kyllingefileten i mindre stykker. Hæld olie på en pande, og steg kyllingen med krydderier i 10 min. under omrøring.

2. Skær grøntsagerne i mindre stykker. Dyp rispapir ned i varmt vand i 30-60 sek., og læg det på det fugtigt viskestykke. Læg kylling og grønt på rispapir, og rul stramt.

3. Blend alle ingredienserne til dressingen sammen med en stavblender.

4. Server rullerne med dressing til at dyppe i samt gnavegrønt.

Tip
Du kan komme lige det fyld i, som du elsker allermest. Prøv også med rejer, mango og knasende grøntsager. Er også god til madpakken.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld