Kyllingewrap med coleslaw
Sund og lækker aftensmad behøver slet ikke at være så besværligt, det er denne opskrift et virkelig godt eksempel på. Her får du nemlig opskriften på en nem og sund ret, som du kan servere for familien eller gode venner. Jeg er selv utrolig glad for æggewraps, da det både er super sundt og utrolig nemt at lave retter med i en travl hverdag. Coleslaw er næsten også altid en sikker vinder og du får her opskriften på en sundere udgave, bestående af savojkål, peberfrugt og en god dressing.
Opskriften er til 4 personer og er derfor en god opskrift til både familie eller til lidt hygge med venner, men kan også sagtens halveres og laves til 2.
Kyllingefyld
- 500 g kyllingefilet
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. stødt spidskommen
- 2 tsk. stødt koriander
- 2 tsk. stødt paprika
Wraps
- 8 stk. æg
- salt
- peber
- 1 tsk. kokosolie
- 1 tsk. nigellafrø
- 4 stk. fuldkornstortillas
Coleslaw
- 1/4 stk. savojkålshoved
- 1 stk. rød peberfrugt
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 tsk. agavesirup
- 2 spsk. æblecidereddike
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk. stødt spidskommen
- 2 tsk. mayonnaise
- 1 dl skyr
- salt (smag til)
- peber (smag til)
1. Skær kyllingen i mindre stykker. Rør olie og krydderierne sammen i en skål, og vend kyllingestykkerne i blandingen. Sæt kyllingen på køl, mens du laver wrap og slaw.
2. Wrap: Pisk æggene sammen med salt og peber. Kom lidt kokosolie på en pande og steg wrappen i 6 min. Drys nigellefrø på. Panden må ikke være alt for stor, da de så kan blive for tynde.
3. Sund version: Brug fuldkornstortillas i stedet for æggewraps.
4. Coleslaw: Snit savoykål og peberfrugt i fine strimler. Rør de øvrige ingredienser sammen, og vend grøntsagerne i.
5. Steg kyllingestykkerne på panden.
6. Læg lidt kyllingefyld på hver wrap, og rul wrappen sammen. Spis med med coleslaw.
Tip
Din coleslaw kan du også bruge til en masse andre af MK opskrifterne og går f.eks. også rigtig godt sammen med nogle gode kvalitetspølser eller til MK’s spidskålslasagne. Den passer sammen med mange retter og er ofte et hit som tilbehør!