Aftensmad

Butternutsquash suppe med tigerrejer

Suppe er sundt og en let måde at få en hulens masse grøntsager ned på. Den her suppe elsker jeg. Den er varm og krydret i smagen og passer perfekt til en kold og blæsende dag, hvor du bare har brug for lidt ekstra fylde og varme i maven. Mmmmm.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 4
4 person

Suppe

4 person

Fyld

1. Tænd for ovnen på 160 grader varmluft.

2. Skær butternutsquashen i to, og fjern kernerne. Halver de store tomater og pillede løg.

3. Fordel tomater, løg i butternutsquash og hele hvidløgsfed (med skræl) i en bradepande.

4. Bag hele molevitten i ca. 60 minutter, butternutsquashen skal være blød.

5. Tag bradepanden ud, og lad grøntsagerne køle lidt af. Udhul derefter butternutsquashen og pil hvidløget.

6. Kom olivenolie i en gryde pande, og rist den friske rosmarin af i 2 minutter. Tilsæt 6-8 dl. vand, grøntsagsboullion og de bagte grøntsager, og lad det simre i 20 minutter ved svag varme og under låg.

7. Blend hele molevitten til en fin suppe. Smag til med salt og peber. Tilsæt lidt mere vand, hvis suppen er for tyk.

8. Bland rejer med persille, chili og hvidløg. Varm en pande, tilsæt lidt olie og svits rejeblandingen i 2-3 minutter til rejerne begynder at få lidt farve. Drys med salt.

9. Server suppen med tigerrejerne, og drys evt. med ekstra bredbladet persille.

Tip

Du kan skifte rejerne ud med anden form for protein. Om det er kyllingebryst, laks, ristede kikærter eller andet er på til dig og din smag.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld