MK's fysiske bootcamp
28. maj 2020 Hverdagen med MK

10-års jubilæum: MK’s fysiske bootcamp

Det hele startede med fysiske MK Bootcamps: Nu gør vi det igen for sidste gang!

Den 1. august kan MK biksen fejre 10 års jubilæum. 10 år, hvor der er sket mere, end jeg i min vildeste fantasi kunne drømme om.
En af de største grunde til at MK er blevet til den størrelse, som den er i dag, kan tilskrives de fysiske MK Bootcamps. Det var sådan MK principperne opstod, og jeg blev trænet i, hvordan jeg bedst muligt transformerede min viden fra min studietid på Idræt og Human Ernæring på Universitet, over til at kunne fungere i den virkelige verden, så danskerne kunne (og kan) få en sundere livsstil, tabe sig, lære at lave sunde og smagefulde måltider på nul-komma-fem samt få gang i træningen og den mentale sundhed.

Med andre ord har mine fysiske MK Bootcamps haft en stor betydning både for mig personligt, da jeg har lært mere, end tykke bøger og forskningsresultater har kunne lære mig, samt virksomhedsmæssigt, da disse camps satte gang i det hele.

Jeg lavede den første MK Bootcamp i august 2013. Den opstod ved en tilfældighed. En kvinde i Aars by (en by i Nordjylland, hvor jeg er født og opvokset, og hvor mine forældre stadig bor den dag i dag) spurgte mig op til flere gange, hvorfor jeg aldrig lavede noget i Aars. Hvorfor alt skulle foregå i København, som jeg var flyttet til 4 år forinden. På det tidspunkt kørte jeg mange forvandlingscases for I FORM-magasinet, hvor jeg hjalp kvinder med at tabe sig, få strammere og velformede numser, stærke arme o.a. – og med stor succes. Derudover var jeg begyndt at forme mange skuespillere til roller, hvilket der også kom en del presse på. Jeg forklarede, at det var ret svært at lave træninger 3 gange om ugen i Aars, nu hvor jeg boede 4 timers kørsel derfra. Men da kvinden spurgte mig for 4. gang, blev jeg så træt af at møde hende, at jeg tænkte at det var lettere at afholde den ene bootcamp. Hun ville blive glad og jeg ville få fred, og så måtte jeg lave en del af campen digital, så jeg ikke skulle flytte hjem til Aars i perioden. Den dag i dag kan jeg stadig ikke takke Margrethe, fra Ekspert i Aars, nok for at være så stædig og blive ved med at spørge mig 🙂

Jeg valgte at kalde bootcampen for MK bootcamp, da den alligevel kun skulle afholdes den ene gang, og jeg tænkte, at navnet egentlig var ligegyldigt, da det kun var en engangsforestilling. Margrethe meldte sig på, og det samme gjorde størstedelen af mit gamle håndholdhold. 25 kvinder meldte klar til 9 ugers bootcamp…..og så gik det pludselig stærkt.
De 25 kvinder tabte sig meget. De snakkede godt om campen, og pludselig var der 30 andre kvinder, som også gerne ville på en bootcamp. Så jeg afholdte endnu en MK Bootcamp i Aars by og derefter endnu en og endnu en. Jeg har kørt over 300 mennesker igennem en camp i Aars, byen har været tørlagt for skyr, og grønthandleren har set en stigning i salget af grøntsager som aldrig før, dengang for nu 7 år siden.

Derefter begyndte det at rygtes til andre byer, og før jeg fik set mig om, afholdte vi MK Bootcamps i 10 byer rundt omkring i Danmark, og jeg nåede at køre 3500 mennesker igennem en camp. Jeg afholdte bootcamps for sygeplejerskerne på Rigshospitalet og kørte medarbejdere i banksektoren igennem bootcamps sammen med mit 21 stk. store team, inden jeg lavede det hele om til digitale camps i september 2017.

De fysiske MK Bootcamps har med andre ord en helt speciel plads i mit hjerte, og derfor glæder jeg mig sådan over, at jeg nu kan fortælle, at jeg i august til oktober tænder bilen og kører ud i landet for at afholde 3 fysiske bootcamps sammen med mit team i anledningen af MK’s 10 års jubilæum. Vi har kun 34 pladser på hver camp, og vi gør det kun denne ene gang.

Køb campen her…

Få overblikket over alle mine MK Camps her, eller tjek de mange før- og efterbilleder ud af af MK-campere, der har opnået et flot vægttab.

Her kan du læse mere om, hvad en fysisk MK Bootcamp indeholder:

Det får du på din 8-ugers fysiske MK Bootcamp

  • 8 ugers unikt fællesskab i et lukket forum på Facebook med dine 33 MK bootcampere, 2 MK coaches og Michelle
  • En printet manual hvor der står alt om hvordan du skal spise, træne samt opskrifter efter MK principperne. Derudover vil du modtage træningsvideoer, så du kan lege ”kongens efterfølger” til din styrketræning – du skal blot trykke på play og følge efter. Hvis du har deltaget på en MK online camp, har du modtaget dette materiale før.
  • Ugentlig svar på din kostplan, som du skal udfylde hver uge (de første 4 uger) og sende til din MK coach, som vender retur til dig med svar på kostplanen og give en motiverende og hjælpende hånd.
  • 3 fysiske møder hvor du møder Michelle samt de 2 MK coaches og dine 33 andre MK Bootcampere. Til de 3 mødegange vil Michelle gennemgå alt fra kostens betydning for et vægttab, hvad du skal spise, hvordan du bedst mulig får succes med en livsstilsændring, give idéer til MK-venlige opskrifter og komme ind på motivation, træningsdelen og hvordan dit træningsprogram ser ud og skal udføres.
  • Til de 3 mødegange vil vi også gennemgå en fysisk test, for at få et indblik i din nuværende form inden opstart. Samme test tages til slut på sidste mødegang.
  • Du vil blive målt, vejet samt taget billeder af alle gangene, når vi ses. Dette vil ske i et lukket rum, hvor ingen kan se dig, da det skal foregår i top og trusser. Dog vil vi tage før/efter billeder med din egen telefon i forhold til GDPR reglerne, og derefter hjælpe dig med at gemme dem og passe godt på dem. Målingerne passerne vi på.
  • Du vil 2 gange/ugen modtage opslag fra Michelle på Facebook-gruppen. MK coachene samt Michelle vil være inde på gruppen til at svare på spørgsmål.
  • Til slut vil du få viden og tips til at holde den sunde livsstil i fremtiden, så du kommer godt videre, efter campen er afsluttet.

Pris: 3249 kr.

Køb og læs mere om campen her.

Corona-informationer:

Vi har sprit med og har lokaler, som gør det muligt at holde minimum 1 meters afstand. Vi er helt overbeviste om, at vi til midten af august gerne må mødes 38 mennesker og være sammen i store lokaler, hvor vi overholder retningslinjerne, så alle kan være trygge.

Teamet og jeg glæder os meget til at se dig!

Xx Michelle

Pssst. Køb campen her…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen