22. dec 2019 Hverdagen med MK

Årets sidste blog

Der skal lyde et stort og flot tak for et fantastisk 2019 til jer alle som følger med. Fra i dag af holder MK teamet juleferie og er først sådan rigtig tilbage på pinden den 2. januar. Indtil da vil vi holde os en meget velfortjent ferie efter, at især det sidste halve år har været fyldt med fart over feltet. Der er sket flere ting, end vi kunne drømme om, og det er blandt andet på grund af dit trofaste følgeskab. Så stor tak for det.

I fredags holdte vi jo fest for MK Universet app’en samt vi gav også ‘Mission sund mad‘-bogen et lille hurra med på vejen, selvom den først udkommer den 27.12. Jeg kan stadig tænke tilbage på dagen med det største smil. Den var virkelig en dejlig dag. Her kan du se lidt fra formiddagens besøg.

Lars Jon havde pyntet smukt op med disse overdådige buketter. Han er  SÅ dygtig!

Udover at formiddagen var så hyggelig og fyldt med god mad (det kan du læse mere om her), så fik gæsterne en goodiebag med hjem med de skønneste produkter i. Jeg skal huske at sige, at det er reklame :).
Jeg synes selv, at jeg havde fundet på verdens sjoveste goodiebag. Teamet var “Kom godt igennem julen og det nye år” og posen indeholdte 4 pakker.

Den første pakke er til den 24. dec og er med rødt bånd. Hvor man skal være fin og ren.
Den indeholder skønne produkter fra Urtekram, chokolade fra Simply Chocolate, et fint hårspænde fra NiceHair og et armbånd fra Jane Kønig med folks fornavn på.

Den anden pakke er til den 31. dec og er med lilla bånd: Til årets sidste dag med glamour, glimmer og et godt afsluttende knald.
Den indeholder mascara og make-up fra L’oreal, neglelak fra Nail Kind, parfume fra CLEAN, øjenmaske fra Rodial og et piv frækt kondom.

Den trejde pakke er til den 1. januar og er med blåt bånd: Til dagen derop.
Den indeholder chips fra MÄT foods, en cola og en hovedpinepille.


Den fjerde pakke er til den 2. januar og var med grønt bånd: Til en sund og frisk start på et nyt år.
Den indeholder C-vitamin  fra Puori, genanvenlige og bæredygtige poser fra HAPS Nordic og min nye bog Mission sund mad.

Det var alt herfra. NU er der simpelthen dømt juleferie og teamet og jeg håber, at I får den dejligste jul. Og tak til Julie Bjarnhoff for de skønne billeder.

Rigtig glædelig jul og kom godt ind i det nye år. Vi ses i 2020 til et nyt, sundt og møg spændende år (Mette, jeg elsker dit ansigtsudtryk her :-P).

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne