30. jun 2020 Hverdagen med MK

10 lækre roulader til morgenmaden

Ny e-bog på MK Universet – “10 lækre roulader til morgenmaden” med sunde og mættende roulader

Teamet og jeg har VIRKELIG glædet os til at udgive denne e-bog, nemlig rouladee-bogen ”10 lækre roulader til morgenmaden”, som du kan få fingrene i her.

En e-bog fyldt med lækre og velsmagende roulader, som er så sunde, at du kan spise dem til morgenmad. Ja, du læste rigtigt: du kan spise dem til morgenmad. Alle opskrifterne er nemlig lavet på baggrund af MK principperne, så du kan spise to stykker som et måltid, og et stykke som snack eller mellemmåltid.

Sunde roulader til et stabilt blodsukker

Alle rouladerne er rige på proteiner, indeholder en form for fedt og derudover er der skruet ned for tilsætningen af mel. På den måde kan vi både gøre rouladen mere mættende, mindre energiholdig og mere tilpasset til dig, der gerne vil tabe dig eller spise dig til et stabilt blodsukker. Rouladerne er lavet uden raffineret sukker og uden mel, så dig med diabetes, glutenallergi eller PCO kan sagtens være med på MK’s rouladevogn.

I e-bogen ”10 lækre roulader til morgenmaden” finder du 10 opskrifter på sunde og nemme roulader. 8 af rouladerne er søde roulader fyldt med lækre bær og frugter, og smager rigtig dejligt til både morgenmad og som eftermiddagssnack i solen – én af rouladerne er nemlig en dejlig roulade med isfyld.
2 af rouladerne er salte, så du kan spise dem til frokost. Rouladerne kan holde sig 2-3 dage i køleskabet pånær rouladen med isfyld.

Rouladee-bogen ”10 lækre roulader til morgenmaden” indeholder følgende roulader:

  • Farveladeroulade
  • Rabarberroulade
  • Choko-mokka roulade
  • Bær-roulade
  • Roulade-is
  • Bananroulade
  • Chokoroulade
  • Peanut-banana roulade
  • Roulade med skinke og hytteost
  • Den salte

E-bogen “10 lækre roulader til morgenmaden” kan købes her.
Vi håber, at du vil kunne li’ vores 10 lækre og sunde roulader. Vi syntes selv, at de er blevet utroligt dejlige og velsmagende. Velbekomme.

Xx Michelle

4 svar på “10 lækre roulader til morgenmaden”

Karin Zibrandtsenskriver:

Hej MK
Jeg har købt 8 forskellige opskriftsamlinger(e-hæfter).
Men hvor finder jeg dem?
Kan I ikke sende dem til min mail?
Mvh Karin

Michelle Kristensenskriver:

Hej Karin, når du køber en e-bog, får du tilsendt et link til din mail, som du skal gemme. Via det link kommer du ind til din e-bog 🙂

Tanja Willumsenskriver:

Kære Michelle og team,
Det er nu anden gang jeg ser denne e-bog på tilbud og rigtig gerne vil købe den, men jeg vil rigtig gerne have den i app’en. Er der nogen grund til at de tilbud I kører med pt. ikke kan købes i app’en til tilbudspris?
Mange hilsner Tanja

Michelle Kristensenskriver:

Hej Tanja. Vi kan desværre ikke lave rabatter i app’en, så derfor kører vi kun med tilbud på vores webshop: https://michellekristensen.dk/ – til gengæld kan vores onlineprodukter som e-bøger og kostplaner nemt gemmes på telefonen, så opskrifterne stort set fremtræder på samme måde som på app’en. Vi har set, at mange opretter mapper på deres hjemmeskærm på telefonen, hvor de har vores produkter liggende, som ikke er købt i app’en. På den måde kan du hurtigt via din mobil tilgå produkter købt på webshoppen. Håber, det hjælper 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld