26. jun 2020 MK principperne

4-ugers kostplan – MK for hele familien

Ny MK-kostplan til hele familien

Vi hører det ofte fra kvinder: at det er besværligt at lave sund mad, som familien også vil spise. At de derfor laver 2 retter på én gang, når de gerne vil tabe sig, og resten af familien ikke skal. Og vi kan i MK godt forstå, at det er besværligt!

Derfor er fokuspunktet i vores nyeste kostplan ”4-ugers kostplan – MK for hele familien” nemlig familien. Det skal være nemt at lave mad til hele familien, og det er det heldigvis på MK principperne.

I den nye kostplan til hele familien, giver vi dig opskrifter og tips til det slankende måltid til mor (og/eller far) og det sunde måltid til resten af familien, som er utroligt nemme at lave.

I den nyeste kostplan ”4-ugers kostplan – MK for hele familien” har vi udviklet 37 nye lækre og lynhurtige opskrifter, som både familien og single-personen kan bruge. Du finder kendte retter som boller i karry, havregrød og pastasalat, som vi har givet et MK-pift. Og de er blevet ret lækre, hvis vi selv skal sige det 😉

Hvis du er nysgerrig på alle retterne i kostplanen, kan du klikke her, og se dem på shoppen i billeder.

Kostplanen ”4-ugers kostplan – MK for hele familien” er en 4 ugers kostplan til hele familien, hvor du finder morgenmads-, frokost-, snacks- og aftensmadsopskrifter lavet til hele familien. Til børnene er der tilsat en masse sunde kostfibre i form af rugbrød og pasta, og til mor og/eller far, er der bud på tætpakkede kulhydrat-erstatninger i form af en masse grønt, hvis de gerne vil tabe sig.

Kostplanen ”4-ugers kostplan – MK for hele familien” kan printes, så ugeplanen f.eks. kan hænge på køleskabet eller hvis børnene selv skal være med til at følge opskriften, uden at iPaden eller telefonen bliver fedtet ind i gode sager.

Kostplanen indeholder følgende retter:

Du kan læse mere om kostplanen “4-ugers kostplan – MK for hele familien” her.

Velbekomme!

Xx Michelle og MK Teamet

4 svar på “4-ugers kostplan – MK for hele familien”

Janni Glismandskriver:

Hej Michelle
Det kunne være mega skønt hvis vi kunne købe dine kostplaner i bogform 🙏
Jeg synes det er SÅ rart med en fast udgave fremfor printede papirark 😄
Rigtig dejlig weekend 🍂🍁🎃

Michelle Kristensenskriver:

Hej Janni. Tak for input – det er altid dejligt. Desværre er de kun som e-bøger. Jeg håber, at du ellers kan finde inspiration i bogform i fx ‘Mission sund mad’ eller i Store Sonja-bøgerne, hvor der også er kostplaner. Du må have en skøn dag 🙂

Line Andersenskriver:

Hej MK
Er planerne lavet, så de er afstemt på dagsbasis eller kan man mixe morgenmad, frokost og aftensmåltider, som man vil, uden det går ud over det samlede dagsindtag?
Hilsen Line

Michelle Kristensenskriver:

Hej Line, du kan sagtens bytte rundt på måltiderne, så hvis du hellere vil spise fx morgenmaden fra uge 2 i uge 1, så gør du bare det. Og det samme gælder frokost- og aftensmadsmåltiderne. Så byt endelig rundt, alt det du vil. Så længe du får de rette mængder til hvert hovedmåltid, så er alt godt! 🙂 Og hvis du fx spiser en lidt større portion fedtkilde til morgenmaden, så kan du bare spise en lidt mindre mængde til frokost eller aftensmad. Læs gerne om MK Principperne: https://mkuniverset.dk/principperne/ Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld