Do you i 2021
1. jan 2021 MK principperne

En sundere hjerne er nøglen til en sundere krop

Godt nytåååår!! Jeg håber, at du er ved godt mod og glæder dig til året, der venter. 🥳

Som jeg har lovet dig i et par tidligere blogindlæg, jeg har skrevet, så går vi her i biksen all ind på motivation, inspiration og MK principperne i januar. For årets første måned er for mange startskuddet til at nulstille, til at tage ting op til overvejelse og til at implementere nye, sunde vaner.

Dét vil vi i MK meget gerne hjælpe dig med at gøre så let og opnåeligt som muligt! 👏🏼

Derfor laver vi vores egen lille DO YOU-challenge. Det handler om, at du skal gøre det, der er bedst for dig, og putte iltmasken på dig selv først. Det lærer du noget om på vores nye digitale camp, hvor du bliver klogere på din hjerne. Vi starter hver søndag 🧠👇🏼

DO YOU!

Ingen orker at starte på et sundhedstrip den 1. januar. Nej, på sådan en dag er det mere reglen, at vi skal indtage pommes frites, cola og slik i lange baner. Men når det så bliver den 2. janaur – ja, så får piben en anden lyd. En lidt mere grøntsags-agtig lyd. 😄

Så nu ‘nyder’ vi dagens tømmermænd og accepterer vores udmattede kroppe og gør os lige så stille mentalt klar til at give den gas fra i morgen. OK?

DO YOU handler om, at du skal gøre noget godt for dig selv før alle andre – og det skal du blive ved med i det uendelige.

Du skal placere iltmasken på dig selv, før du putter den på en anden. Du skal sætte dig selv på førstepladen og ikke på sidstepladsen, som mange kommer til at gøre, når hverdagen er travl, og vi gerne vil have, at alle er glade og kan lide os, og der er børn, krævende kærester og kollegaer overalt.

Men hvordan placerer jeg lige den famøse iltmaske på mig selv først❓

Det kan være lettere sagt end gjort – og så er det rart med nogle håndgribelige værktøjer. Læs mere nedenfor.

Put iltmasken på dig selv først

Læs mere om MK principperne. De har dannet rammerne for et vægttab eller blot en sundere livsstil hos rigtig mange mennesker. Mere end 130.000 mennesker har allerede downloaded MK Universet-app’en.

Selvforkælelse på nye måder i januar

I januar gør vi noget godt for os selv på nye måder. Herunder kan du læse mere om, hvordan du helt konkret putter iltmasken på dig selv først.

Psst, husk også de små pauser indimellem. 🧘🏻‍♀️

Start med at sætte 1-2 mål for 2021

Vi er noget så gode til at finde en masse ting, som vi gerne vil ændre på. Vi kommer hurtig op på 10 nytårsforsætter, som vi forventer at få succes med, og jo før, jo bedre. Men det scenarie holder for få.

Derfor skal du nøjes med at vælge 1-2 vaner, du vil fokusere på at ændre. Når du så føler, at du har skabt de nye sunde vaner og har fået dem implementeret i hverdagen, så kan du evt. sætte flere mål.

Vi kommer ind på vaner i sund hjerne campen, der varer i 4️⃣ uger. I den periode skal du blot fokusere på at ændre på en enkelt vane samtidig med, at du lærer din hjerne bedre at kende. Og hurra for det, for så bliver det nemlig lettere for dig at ændre vaner i fremtiden!

Tænk på hvilken vane i din hverdag, der vil give dig mest værdi at ændre på … 💭💭

Og husk at droppe (eller brænde) de vaner, som du ikke har lyst til at tage med dig ind i 2021! 🔥

Få dit dopamin-rush

Mange (mig selv inklusiv) har forkælet sig selv med vin, sjusser, nybagte boller, kage, chokolade, konfekt, og hvad vi ellers alt craver, de sidste mange måneder. Og efter en noget anderledes jul, hvor den generelle stemning har været lettere depressiv, fordi Danmark lukkede ned endnu engang, så er vi nok mange, der er gået endnu mere amok i alverdens lækkerier, snacks og drikkevarer.

Og det giver så god mening, at vi agerer på den måde, for vores hjerne elsker dopamin. Og vi har især brug for lykkehormonet, når verden vælter omkring os, eller når hverdagen bare er mørk og ikke arter sig, som vi havde forestillet os.

Dopamin giver os følelsen af lykke og tilfredshed. Og hvem vil ikke gerne føle sådan?

Hjernen frigør dopamin, når …

🧠💓 … vi spiser en livret
🧠💓 … vi er forelskede
🧠💓 … vi krammer
🧠💓 … vi griner
🧠💓 … vi træner

Så lad os fokusere på træning i januar måned, så du kan få dig nogle gode dopamin-skyl, hvis du ikke lige er forelsket eller har krammere inden for rækkevidde.

Og hvem ved – måske jeg også gør et spinkelt forsøg på at fyre et par jokes af. Så må vi se, om det giver nogen gevinst eller bare bliver kikset! 😄

Du kan som altid følge med flere steder:

✔️ Instagram
✔️ ‘Sund med MK’-gruppen på Facebook
✔️ App’en, hvor der både er selvstændige træningsprogrammer og en hel træningscamp.

MK Universet-appen

Find et fællesskab

Når du føler, du ikke er alene, så er dine chancer for at lykkes større. Det viser flere studier, og derfor prøver vi i MK at fremmet fællesskabet digitalt. Blandt andet har vi Facebook-gruppen ‘Sund med MK‘, der giver folk en chance for at gå sammen om at blive sundere.

Det er befriende at vide, at man ikke er den eneste i verden, der kan tænke, at det hele er ret meget op ad bakke. At man ved, at der er en hær af kvinder, der er i samme situation, som man selv er i, og kan støtte én.

Det er en af grundene til, at vi har så stor succes med vores digitale bootcamps, tror jeg. Det er magisk, når deltagerne støtter og hjælper hinanden i kampen mod de overflødige kilo, et varigt vægttab og en ægte livsstilsændring.

Vi skal bestemt ikke undervurdere et hep, et like, et hjerte eller en sød kommentar – det varmer alt sammen. 💙

Sund med MK

Vær tålmodig

De fleste vil gerne tabe sig 5 kilo på 2 uger. Men det kommer ikke til at ske, med mindre du sulter dig selv. Og de kilo vil så bare snige sig tilbage kroppen, når du begynder at spise igen.

Kvinder er noget så utålmodige! Vi vil så gerne tabe os med lynets hast, for så er det jo overstået. Men sådan hænger den sunde livsstil desværre ikke sammen. Så hvis du vil holde de overflødige kilo fra bagen, bliver du nødt til at få nogle sunde vaner ind under huden og gøre dem til en hverdagsting.

Det kan MK principperne hjælpe dig med.

Vi hepper på madro i stedet for madstress

Ros dig selv

De ting, du siger til dig selv på dårlige dage, ville du sige dem til andre?

Negativitet sætter sig i kroppen og påvirker hjernen. Husk derfor at rose dig selv for de sunde valg, du tager. Ja, faktisk skal du rose dig selv og tale til dig selv, som var du din egen bedste veninde.

Tag et skridt ad gangen – der venter en spændende og lærerig rejse forude.

Få overblik over, hvad MK kan tilbyde

Er du klar til DO YOU i januar? Og i alle de efterfølgende måneder? I januar tager vi dog lige og skærper vores fokus og putter iltmasken på os selv, så vi én gang for alle kommer i gang med de mål, vi gerne vil nå.

Har du mistet overblikket, så se lige her:

⭐️ Vi har e-bøger med sunde smoothies, med kostplaner og andet godt til dit sundhedstrip. Den nyeste e-bog er den med antiinflammatorisk kost, og du finder den både i shoppen og i app’en.

⭐️ Vi har plakater med lister over mængder, som du kan hænge op i køkkenet. På den måde har du overblikket over dine proteinkilder, dine fedtkilder og dine kilder til tætpakkede kulhydrater lige ved hånden.

⭐️ Mine nyeste bog ‘Mission sund aftensmad‘ udkom i slutningen af december. Det er efterfølgeren til ‘Mission sund mad’. Og tjek endelig også ‘Store Sonja’-bøgerne ud.

⭐️ I app’en finder du diverse træningsvideoer med mig, der har fokus på forskellige behov. Jeg har fx lavet et træningsprogram til dig, der lige har født eller døjer med skader.

⭐️ Vi har tre digitale bootcamps i app’en – på den nyeste camp skal vi træne hjernen i stedet for kroppen. Træningscampen handler udelukkende om træning, og på vores On the go camp kombinerer vi motion og kost. Er det digitale fællesskab et must for dig, så skal du hoppe med på en af vores Online camps, der kører fire gange om året – næste bootcamp begynder den 25. janaur, og der er stadig ledige pladser!

Vidste du, at mere end 100.000 mennesker i løbet af de seneste 8 år haft succes med at skabe en sundere livsstil ved hjælp af camps og kostplaner i MK Universet?

Glædelig 1. januar og husk, vi starter Sund hjerne campen op på søndag og også træningscampen. Sidste tilmelding til begge dele er i morgen kl. 23.50.

Vi ses 😄

Xx Michelle

Husk iltmasken i 2021

Godt nytår! Også fra Store Sonja … 💖

4 svar på “En sundere hjerne er nøglen til en sundere krop”

Tina Jacobsenskriver:

Hej,
Er der en lukket Facebook gruppe tilknyttet Sund Hjerne Campen?
Eller er det noget I kunne overveje?
Det ville være fantastisk at have nogen i samme båd at sparre med – selvom vi har forskellige fokuspunkter og vaner vi vil ændre.
Mvh Tina

Michelle Kristensenskriver:

Nej vi har ikke en lukket Fb gruppe til sund hjerne campen. Vi har Sund med MK gruppen, og der må man hellere end gerne også skrive ting der angår campen derinde. For jeg ved andre i den gruppe også er på hjerne campen 🙂

Rikkeskriver:

ville så gerne nå med på sund hjerne camper, kan jeg det, kan bare ikke finde den Nogle steder. Har app’en, men kan ikke finde den.
Hilsen Rikke

Michelle Kristensenskriver:

Hej Rikke. Hvis du går ind i app’en under emnet ‘Camps’, så ligger den som den første, helt i toppen 🙂 Du kan sagtens nå at være med – Sund hjerne campen starter igen på søndag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld