21. dec 2019 Hverdagen med MK

Fejringsfesten for MK med skøn mad og selskab

Inden jeg starter, så skal jeg huske at understrege, at blogindlægget her indeholder reklame. Der var nemlig nogle MEGET søde mennesker, som sørgede for dejlig mad og drikke i går til den store fejringsfest af MK app’en og den nye bog.

Jeg sidder her i køkkenet. Klokken er snart 13.15 og mine søde forældre er lige kørt mod Nordjylland. De var så dejlige at komme hele vejen til København for at fejre, at MK Universet app’en havde 1 års fødselsdag, at den nye version af app’en er udkommet og at min nye bog ‘Mission sund mad‘ snart er ude. Det har været en ret så crazy uge, hvor der både er gået tid med at få alle forberedelser i hus til, at den nye app skulle gå live samtidig med, at andet arbejde skulle afsluttes inden juleferien kalder. Nå ja – så var der også lige et stort event som skulle forberedes.
Jeg må blank indrømme, at jeg er lidt mat i sokkerne i dag. Så er det vel nok heldigt, at jeg har juleferie lige rundt om hjørnet.

Først og fremmest skal der lyde en STOR tak til Chefmade og Resturant Metier. I var med til at gøre min morgen ekstra god med jeres geniale koncept. Det kan du læse mere om her, for jeg tror faktisk også du vil synes, det er ret så genialt.

Dagen i går var delt op i 2 hold kan man sige. Først kom der folk fra branchen og pressen forbi til morgenmad. Chefmade havde været så søde at diske op med nogle af deres dygtige restauranter. Inden gæsterne kom, dukkede der to kokke op med den mest overdådige morgenmad, som de begyndte at forberede. Det var folkene fra restauranten Mertier som kom og tryllede.  Der var alt hvad hjertet og smagsløgene kunne drømme om. Blandt andet fik vi:
– Sprøde pandekager.
– Lokal yoghurt, syltede solbær og granola
– Den SKØNNESTE gravad laks fra Fiskerikajen med friskost-creme, peberrod, sprød boghvede og dild.
– Hjemmelavede kanelsnegle samt en masse andre lækre sager.

Jeg er på røven over, at man har fået idéen til, at man sender en restaurant hjem i ens køkken og så står de ellers for alt. De havde sågar serveringsfade med. Dér i køkkenet stod der så to flotte fyre og jonglerede med maden, fremtryllede smukke og velsmagende retter og gjorde morgenen så rar for mig. Så kunne jeg bare læne mig tilbage og gøre klar til at tage imod gæsterne og vide, at der var 120% styr på maden.

Vi kommer også til at bruge Chefmade nytårsaften, hvor jeg skal fejre det med 23 andre mennesker. Her møder der igen kokke op fra en restaurant, som tryller i køkkenet. De lavede brunch buffet i går men normalt foregår det med portionsservering, hvor de selv serverer maden hos hver gæst. Altså ja – det er ligesom på en restaurant. Tænk sig at sidde hjemme og blive opvartet med lækker mad og god service. Det er da fantastisk. Så sidder man der med gode venner i trygge omgivelser. Jeg tror den nytårsaften bliver toppen! Morgenmaden var ihvertfald virkelig lækker i går, mmmmm!

Service havde jeg lånt af A table stories. De dækker normalt de smukkeste borde, men havde været søde at låne mig noget af deres service til brunch buffeten. Det er virkelig dygtige damer der er bag den biks. Tjek lige deres instagram her. Der er så mange flotte bordopdækninger!

Du kan læse mere om Chefmade konceptet på www.chefmade.dk. Det eneste du skal gøre, er at indtaste hvor du bor, antal gæster og ca. kuvertpris. Med andre ord finder du restauranter og menuer i alle prisklasser samt til alle typer anledninger inde på deres site. Det er smart! Så hvis du ikke har fikset en nytårsmenu eller en julefrokost endnu, så hop ind og tjek konceptet ud her :).

Også stor tak til Nespresso for dejlige kaffekapsler og Godmorgen smoothies  for læskende dråber.

Om eftermiddagen kom min familie, venner og folk fra Politikens forlag. Det var også en virkelig skøn dag. Ha´den dejligste lørdag. Jeg vender retur med et sidste pip i morgen herinde inden der går helt  juleferie i den.

Xx Michelle

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne