20. dec 2019 Hverdagen med MK

Den nye version af MK app’en er ude!

Så kom dagen endelig!! HALLELUJA! Dagen hvor jeg højt og helligt kan brøle op om, at den nye version af MK Universet appen er ude. Den version som jeg on/off har arbejdet på i 3 år. I starten i en knap så lykkelig konstellation, men efter at jeg har fået nye IT-folk, så er der sgu sket noget i den helt rigtige retning!

Lad os lige skrue tiden et år tilbage. For ud over at den nye version af MK Universet appen er udkommet i dag, så har den altså også fødselsdag. Den bliver 1 år i dag. Den 2o. december 2018 udkom der en meget simpel app udgave, som indeholdte gratis opskrifter. Den blev mest lavet i en protest fra min side for at vise de gamle IT folk, at det faktisk var muligt at få en app ud på markedet. Ja det samarbejde var knap så kønt og endte med, at den app som jeg havde brugt en helvedes masse penge på, aldrig nogensinde kom til live.
Det viste sig, at I faktisk godt gad den simple opskriftsapp. På bare et døgn røg vi direkte ind som nummer 1 over de mest downloadede gratis apps i App Store. Det var meget overvældende!

I dag er det så den nye version af MK Universet app’en, som ser dagens lys. Gratis opskrifterne er der stadig. Dog kan der være et par stykker, som er blevet proppet i en af de pakker, som du skal betale for. Men det drejer sig om 5%. Resten er stadig gratis som før.

Og hvad er så det nye ved MK Universet app’en? Jamen ud over at den stadig indeholder gratis opskrifter og er gratis at downloade, så har den fået et nyt look. Det look håber jeg, at du kan li´.

Derudover kan du nu tage en 4 ugers MK on-the-go camp på app’en. En 4 ugers camp, som minder om en MK online camp, men hvor du dels har al din information inde på app’en, hvor du kan samle dine målinger og før/efter billeder, hvor du får små motiverende pip fra mig hver dag og længere pip med mere omfattende viden 3 gange om ugen.
Det store fællesskab som er kernen i mine MK online camps er ikke en del af MK on-the-go campen, så hvis du ikke har behov for et stort fællesskab, ikke har facebook eller bare gerne vil have al information samlet på din app, så er denne camp lige dig. Plus du kan jo altid køre en camp med din veninde.
MK on-the-go campen koster 399 kr., og når du har deltaget på den én gang, så bliver indholdet ved med at være tilgængelig i tiden derefter.

Ligeledes kan du nu ENDELIG tilkøbe MK opskrifter inde på app’en. Allerede nu ligger der 4 opskriftspakker på priser fra 17-25 kroner på alt fra MK brød til smoothies og andet. Med tiden kommer der flere opskriftspakker.

Så er der selvfølgelig også alt det andet, der kommer til at ske derinde i fremtiden. Det meste af det holder jeg for mig selv lidt endnu, men du kan glæde dig til, at der i februar kommer en MK træningscamp. Så husk endelig at tjekke app’en ud løbende.

Jeg håber, at du bliver lige så begejstret for det nye look, som opskriftsdelen har fået samt for alle de andre nye tiltag, som jeg og resten af teamet er.

Du finder app’en inde i App Store eller Google Play alt efter telefontype, hvis du ikke har downloadet den endnu.
Nu vil jeg fiske det sidste og hoppe på jernhesten ind til kontoret, hvor hele dagen skal fejres med en masse søde folk, god mad og bobler. Du kan følge med inde på min insta story.

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen