13. okt 2019 Træning

Det første MK online træningsforløb

Jeg er p.t. lige så begejstret, som du ser mig på billedet her over, og det er der ret så god grund til. MK åbner op for den første MK online træningscamp om en uge. En 6 ugers træningscamp for dig, der liiiiige skal have et kærligt og motiverende spark i rumpetten for at komme igang med træningen. Med andre ord er der 100% fokus på træningen.

Er du generelt begejstret for bootcamptræning? Så tjek mine forskellige onlinecamps ud her.

Tilmeld dig campen her

Jeg sidder lige nu med rumpetten på en bænk i Central Park. Senere i dag vender jeg snuden hjem mod Danmark igen, og det glæder jeg mig faktisk virkelig meget til. Jeg er ved at være mættet af indtryk og af larm, og jeg er egentlig også ved at være utrolig mættet af mit eget selskab efter 9 dage alene. Mere interessant er det sgu ikke i det lange løb, ha! Jeg glæder mig SÅ meget til at komme hjem til mit eget køkken igen, til mine skyrboller og fyldige salater, men også til familien og vennerne. Det er et godt tegn, at jeg savner.

Sidste måltid herovre inden turen går hjemad

I ugerne inden jeg tog afsted til NYC, havde jeg møg hamrende travlt. Jeg lavede en opskriftsbog på rekordtid (som du kan læse mere om her) samtidig med, at jeg havde de normale daglige arbejdsopgaver i MK, som skulle passes. I 8 uger arbejdede jeg dagen lang alle ugens dage og aftenerne med. Jeg fik presset lidt træninger ind hist og her, men der var ikke meget kvalitet over det, og jeg følte både min styrke- og løbeform var gået pænt meget ned ad bakke. Så tog jeg herovre, og gav mig selv et spark i røven, og i guder hvor har det været fedt at føle, at formen bliver bedre igen, at mine smerter i skuldre og nakke over for meget stillesiddende arbejde er væk, og jeg føler mig sund og ovenpå igen.

Jeg ved, at jeg ikke er ene om at have perioder i livet, hvor nogen eller noget spænder lidt ben for én. Hvor man glemmer alt om sig selv og tilsidesætter træningen, eller hvor man aldrig rigtig er kommet igang. Det vil jeg SÅ gerne lave om på. For træning kan noget magisk, som kun meget få andre ting kan. Det kan give dig en følelse af gå-på-mod og af at du kan klare det meste. Den følelse kan hjælpe dig igennem mange af hverdagens bump.
Derudover udskiller du lykkehormoner, når du træner. Du bliver altså både gladere, kommer i bedre form, bliver sundere og strammer kroppen op. Jeg kunne blive ved med at skrive op og ned om, hvor godt træning er, men noget siger mig, at du allerede godt ved det.

Jeg skrev for en uge siden på instagram, at nu skulle jeg altså igang med træningen igen Mange af jer responderede, at det ville I gerne være med til. Og sådan gik det til, at den første MK online træningscamp opstod. Fordi jeg ikke er alene om at have brug for et spark i rumpetten og komme igang. Så nu gør vi det sammen, og det bliver fedt!

Jeg kører flere former for bootcamptræning, læs om dem her.

Et eksempel på hvordan noget af dit styrketræningsprogram ser ud 🙂

Vi starter den 21.oktober og slutter den 1. december. Alle styrketræningsprogrammerne kan udføres hjemme med egen kropsvægt. Din konditionstræning kan være alt fra løb, cykling, raske gåture, svømmeture o.a. der får pulsen op.

Du skal træne 3-5 gange/ugen alt efter hvad dit program tillader og træningen varer mellem 25-35 minutter. Et enkelt af ugens programmer varer 45 minutter.

Du får:
– Min MK FITcamp vol 2 træningsplan, da vi skal træne efter denne (ja jeg hopper jo selvfølgelig selv med).
– Et afkrydsninsskema med dine træninger (mest fordi jeg selv ELSKER at sætte kryds, når jeg skal opnå et mål).
– En liste med hvad du kan skifte dine faste træninger ud med i programmet (hvis du går til en bestemt form for træning, så skal du ikke droppe denne. Den kan passes ind i skemaet og du skifter bare nogle af de andre træninger ud i programmet. Det skriver jeg mere om i det materiale, du får, når vi går igang.).
– 3 mails/ugen i alle 6 uger med tips fra mig til, hvordan du kommer igang med træningen, fastholder træningen, hvilket træningstøj som er bedst til kolde novemberdage, viden om træning, motivation o.a.
– Et par små videoer med udstrækning, yoga o.a.

Alt dette koster kun 199 kr. (e-bogen i sig selv koster 160 kr), så du får altså en del for pengene. Mest fordi jeg gerne vil have så mange med som overhovedet muligt, så vi kan inspirere og heppe på hinanden på de sociale medier.
Jeg laver et hashtag til jer der er med, så vi kan holde øje med hinanden på instagram 😀

Ha´en dejlig søndag derhjemme. Tak for I har flugt så flittigt med på Instagram og Facebook.

Xx Michelle

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld