Michelle laver sunde opskrifter til en sund livsstil
4. sep 2020 Hverdagen med MK

Sund livsstil, ja tak! Få billet til mine foredrag i 2020

Hvor jeg glæder mig til at komme ud på landevejen igen! Det bliver så godt at komme ud og møde jer rundt omkring i landet – og vise jer en simpel og sjovere vej til en sund livsstil. Jeg er sikker på, at vi kommer til at grine og få en hyggelig aften sammen.

Jeg vil blandt andet komme ind på, hvordan du får kontrol over din bøtte, så du kan få stoppet trangen til at spise tre stykker kage, når regnen siler ned udenfor, og humøret ikke ligefrem peaker. Samtidig vil jeg gøre alt for at få dig til at huske, at det er tilladt at sige pyt! Et skønt ord, som Store Sonja elsker at bruge – hende skal jeg nok præsentere dig for, hvis du ikke allerede kender hende.

Den mentale sundhed betyder pænt meget – uanset, om vi snakker en sund livsstil eller et vægttabsforløb. Det mentale aspekt er derfor en stor del af de sundhedsprincipper, jeg lever efter! Med MK principperne finder du ud af, at succes med en sund livsstil eller et vægttab består i at droppe badevægten og kalorietællingen. Det er min store mission at vise dig, hvordan du gør, så du får en sundere krop fyldt med glæde.

Her kan du se de byer, jeg holder foredrag i – links herunder.

Sund livsstil på den sjove måde – køb din billet her:

7. september: Gørlev Hallen, Gørlev
9. september: Hobro Idrætscenter, Hobro
16. september: København (udsolgt)
17. september: Boxen, holbæk
23. september: Vendelbohus, Hjørring
28. september: Energy Park, Odense V
19. oktober: Struer Energi Park, Struer
21. oktober: Taastrup Teater & Musikhus
3. november: Bispens Aktivitetshus, Haderslev
4. november: Bygningen, Store Sal, Vejle
17. november: Jysk Park, Silkeborg
30. november: ECH Park, Esbjerg
19. januar: Musikkens Hus, Aalborg

Jeg glæder mig til at se jer rundt omkring i landet! Og vise jer vejen til en sundere livsstil.

Michelle i køkkenet. Sunde opskrifter til en sund livsstil in the making

Fra fotoshootet til MK’s 4-ugers kostplan for hele familien. Få fat i kostplanen her. Eller gå på opdagelse i MK Universets mange sunde opskrifter.

Har holdt foredrag om sund livsstil siden 2013

Skal din virksomhed have besøg, så er du velkommen til at sende en mail til [email protected] Skriv gerne i mailen, hvis du har specifikke ønsker til mit foredrag inden for sund livsstil.

Jeg er efterhånden ret erfaren på foredragsscenen. Jeg har for eksempel talt foran 500 ledere på Fyn, 1000 indbyggere i Vejen, 600 ansatte i Lego og 50 ansatte i Sydbank. I dag har mere end 80.000 mennesker deltaget på en af MK’s digitale camps, når deltagerne fra den eksklusive Netto-bootcamp i 2019 tælles med.

Vi har tre forskellige faste camps at vælge imellem, og den mest populære –  dén det hele begyndte med: nemlig MK online camp på 4 uger, afholder vi otte gange om året. Startskuddet lyder næste gang den 14. september. Se masser af før- og efterbilleder af seje MK-campere, der har opnået et flot vægttab.

Michelle Kristensen er kendt for evnen til at sætte sig ind i danskernes virkelighed og inspirere ud fra de faktiske omstændigheder, vi møder i hverdagen. Hun er en af de mest markante stemmer i debatten om, hvordan vores sundhed fører til et liv med trivsel og overskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen