Ny opskriftsbog
22. sep 2020 Hverdagen med MK

Klar til et nyt brøl sund livsstil lige om snart?

Der er stille som aldrig før.

Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst er sket. At jeg ikke har postet noget på Instagram i seks dage – intet andet end et par reposts af nogle Insta-stories … Ellers bare ro på … 🤐🤸🏼‍♀️

Det er nok udmærket at trække stikket engang i mellem. Der har jo været fuld smæk på i løbet af sommeren og den første del af september med – og hvor har det også været skønt. Men jeg må bare erkende, at jeg slet ikke får fordybet mig i nye projekter, når jeg er på de sociale medier nærmest 24/7.

Så får I også en lille MK-fri periode, haha. Jeg har jo trods alt både været i dit fjernsyn i programserien ‘Fede Forhold’, på busserne og på forsiden af ‘Alt for damerne’. Så en lille time-out herfra.

View this post on Instagram

Hej med dig💕. Den næste periode kommer jeg til at være lidt mere stille herinde end normalt (hvor jeg ellers kæfter en del op🙈). Og inden der går alt for mange tanker og snak om, hvorfor der pludselig ikke bliver postet så meget mere i den nærmeste fremtid, så tænkte jeg, at det var skønnere at sige til jer, at der bliver lidt stille, men at alt er OK. Ja faktisk har det sjældent været bedre – både i MK biksen og privat. Det niver jeg mig selv i armen over. Den næste tid hopper jeg ind i udviklingsverdenen. To projekter, som jeg har drømt om i 10 år, tyder endelig på at blive en realitet, og de kommer til at kræve at min hjerne får ro, så den kan vise sig fra sin bedste side. Derudover har vi et par andre skidesjov projekter igang, som jeg også glæder mig til at give fuld fokus. Og heldigvis er der SÅ meget inspiration og hjælp til den sundere livsstil på mine platformer allerede, så det kan du hygge dig med imens🥰. Her kan du følge med: Selvfølgelig her på min Instagram. Bloggen: www.mkuniverset.dk/blog. Vi udgiver ugentlig 5 nye blogs, som handler om alt indenfor den sunde og slankende livsstil og jeg fortæller også om, hvad der sker i mit liv derinde. Denne opdateres stadig de næste uger. MK Universet app’en: Du finder løbende vores træningscamps og on-the-go camps herinde samt vores 2 kostplaner og et hav af gratis opskrifter. Nyhedsbrevet: du kan tilmelde dig helt gratis inde på shoppen: www.michellekristensen.dk. Shoppen: vi smider snart den næste online camp derind. Indtil da må du passe på dig selv, spise godt og bevæge dig ude i det dejlige sensommervejr. Så vil teamet og jeg gøre klar til at kunne præsentere dig for noget møg fedt lige om lidt😎💪🏻. Hov, inden jeg smutter: hvilke aftensmadsopskrifter ville du helst, at du kunne købe i et supermarked? Hvor det var lavet til dig, og du bare skulle tage det med hjem og så spise – evt. lige varme det lidt op? Hviiiiis nu det skulle blive en mulighed😉? Håber du vil svare på det. Og hurra for min veninde @kristiinesloth, som har lavet denne strikketrøje til mig, som jeg har fået af hende. Den er lige mig og det er SÅ sødt og den er SÅ møgflot!! Hun kan noget med strikkepinde⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

A post shared by Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on

Et nyt ‘brøl’ sund livsstil i slutningen af december

Så kære følger, jeg fortsætter stilen lidt endnu med blot få posts. Til gengæld får du nyt på bloggen et par gang om ugen. Og så lader vi ellers op til at lave et ordentlig brøl efter jul og i hele januar måned. Der tager vi hinanden i hånden og siger farvel til konfekt og brune kartofler – og hej til dampet broccoli (med havsalt, olie og feta på, mmmmm 😋).

Du er sikkert nysgerrig efter at vide, hvad der skal ske? Det er to drømme, jeg længe har haft, som forhåbentlig går i opfyldelse. Men jeg er desværre nødt til at holde tæt lidt endnu! Jeg kan sige så meget, at jeg har knoklet røven ud af bukserne for, at det bliver en realitet. Og hvis det gør, SÅ bliver det eddermame sjovt!

Min 10. bog! Og 100 nye sunde opskrifter på vej

Og nu vil jeg løfte sløret for, hvad jeg ellers går og tryller med.

I dag er jeg på fotoshoot, hvor der bliver taget billeder til min nye opskriftsbog. Jeg har haft spændt buen liiiidt stramt – men halleluja, vi har snart endnu en bog i skabet. Selvom jeg var banket ned af kyssesyge i hele juli, og vildt træt i august måned, så fik jeg alligevel samlet mig selv op til at få udviklet 100 nye opskrifter på sund aftensmad. Derfor kan du godt glæde dig til nye sunde retter til aftensmaden.

Den nye opskriftsbog udkommer den 27. december, knap et år efter min første opskriftsbog ‘Mission sund mad‘. I dag har vi skudt forsiden til bogen og taget billeder af de første opskrifter – og så står den ellers på madfoto de næste par uger.

Jeg har sådan en god mavefornemmelse med denne bog og er meget spændt på at vise dig de mange nye sunde opskrifter. Smagspanelet, der bestod af min søster og kæreste, har godkendt dem. Så langt, så godt! 🥳

Når den står på fotoshoot, skal der være styr på make-up'en.

Anne Staunsager har lagt min flotte make-up. Og Joachim Wichmann skyder billederne. Du kan se et par stykker herunder. 🤩 

Fototshoot til bogen 'Mission sund aftensmad' – nem aftensmad til en sund livsstil.

Fototshoot til bogen 'Mission sund aftensmad' – nem aftensmad til en sund livsstil.

Nye e-bøger, plakater og en MK-julekalender

Til november udkommer vi med en ny e-bog med smoothies, og så har vi lavet nogle MK-plakater til dit køkken, så du hurtig kan få overblik over dine mængder, uanset om vi taler fedtkilder, proteinkilder eller tætpakkede kulhydrater. Plakaterne lander forhåbentligt i midten af oktober. Og det samme gælder e-bogen, hvor vi samler alle sunde opskrifter fra samtlige MK magasiner. Altså én stor e-bog fyldt med MK-venlige lækkerier.

Ligeledes er vi i gang med at lave en digital MK-julekalender, som nok bliver den sundeste julekalender til dato, hahaha. Den bliver møgskøn, inspirerende og velsmagende. 🎅🏼🤶🏻

MK Universet-app’en udvikler jeg løbende sammen med IT-folkene, og snart er der nyt til alle de aktive derude. Du kommer nemlig til at kunne udføre endnu flere programmer hjemme på dit stuegulv i mit selvskab. Vi skruer selvfølgelig også op for julehyggen inde app’en og udkommer med en opskriftspakke på julemad og en på julegodter.

Madfoto-dag, kaffe og sund livsstil.

Snapshot fra min story tidligere i dag. Tak for at du følger med! 🧡

Stilhed er en del af en sund livsstil

Nu vil jeg flette næbbet igen. Og ved du hvad, det skønne er? At jeg nyder og virkelig har nydt stilheden. Det er noget nyt!

Før i tiden ville jeg være blevet rastløs og havde med garanti droppet stilheden hurtigt igen. For jeg skulle jo vise, at jeg havde et spændende liv – og de mange likes gjorde, at jeg følte mig set, hørt og anerkendt.

Jeg synes selvfølgelig stadig, det er dejligt med alle jeres likes, skønne kommentarer, og al den kærlighed I kaster i min retning, det er slet ikke det! Blot en lille note til mig selv om, at jeg er taknemmelig for, at jeg føler en anden ro i dag end før i tiden. Og det er noget så rart.

STAY TUNED! Og go’ dag.

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen