6. sep 2020 Hverdagen med MK

Mine bedste tips, når du skal købe en blender

Hvis der er et spørgsmål, som jeg ofte får på Instagram og Facebook, så er det hvilken blender der er bedst … Derfor tænkte jeg, at NU skulle det være! Så her har du en lille blog om mine bedste blender køb gennem tiden – kort og godt :).

 1. Vitamix.
  Denne blender har jeg hjemme. Den er en af de dyre drenge, men den er alle pengene værd. Den kan blende selv den mest kradsbørstige smootie til en blød og cremet konsistens. For et par år siden havde jeg Vitamix Explorian, som jeg elskede, da den havde en mindre bund og dermed kunne jeg lave mindre portioner af dressinger, smoothies osv. I dag har jeg Vitamix Ascent som også er rigtig god, men den er bedst til familier, da bunden er større og dermed kræver det også at du blender større portioner for at blenderen kan “få ordentlig fat”.
  Hvis du er typen som bruger en blender flere gange om ugen, er denne blender alle pengene værd….skriver jeg helt uden at blive betalt for det :).
 2. KitchenAid 5KSB8270
  Denne sag har jeg i mit sommerhus. Den vejer et ondt år men er af samme liga som Vitamix. Den er også i den dyre ende, men kan lave tingene dejlig cremede. Som med Vitamix Ascent er den bedste til familier, da det kræver portioner til 2, for at du kan køre massen rundt og det ikke bare ligger nede i bunden af blenderen uden der sker en dyt.
 3. Philips HR 3556/00
  Denne blender er god til dig, som ikke liiige er klar til at gå ud og give over 3000 kr. for en blender. Den kan køre tingene OK cremede, er let at rengøre og fylder ikke kæmpe meget i dit køkken.
  Jeg har kun prøvet denne blender et par gange, men der var den noget så fin.
 4. Nutribullet 900 w, 1 kop
  Jeg har den på min liste over køb, jeg snart skal have gjort, da jeg før har haft denne sag. Den er GENIAL til at lave 1-portioners smoothies og supper i og også noget så handy, hvis man er typen der tager sin blender med i sommerhus eller på ferie. Den kan lave massen dejlig cremet.

  Det var alt fra blender butikken :D. Husk du finder en masse gode opskrifter på sunde smoothies lige her.Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen