4. dec 2019 Hverdagen med MK

MK online magasinet, januar 2020. Det indeholder magasinet.

Det er helt mærkeligt at skrive. At der i dag er åbnet for forudbestillingerne til MK online magasinet, som udkommer i januar 2020. Altså 2020!! Med andre ord går vi snart et nyt år i møde, og hvor bliver det spændende at se, hvad det har at byde på.
En ting er sikket. Teamet og jeg har endnu engang gjort os umage for at lave et magasin, som hjælper dig med at blive sundere og mindre forvirret i hverdagen, samt lavet en masse lækre MK-venlige opskrifter, som kan laves på nul-komma-fem. Så du får en sund og grøntsagsfyldt start på 2020!

I dag har vi åbnet for forudbestillingerne til det nye MK online magasin, som udkommer den 4. januar. Hvis du forudbestiller MK online magasinet inden den 4. januar, får du 3 eksklusive opskrifter på one pot pastaretter, for vi er ret vilde med one pot pastaretter. Så vilde, at vi både har udviklet 5 opskrifter til selve MK online magasinet, men også 3 eksklusive opskrifter, som du kun får ved forudbestilling af MK online magasinet. Opskrifterne tager max 15 min af din tid at tilberede og er lavet på bønnepasta, så du får færre kulhydrater og godt med mættende proteiner og kostfibre.

Forudbestillingen skal ske inden d. 4 januar 2020, og tillægget indeholder disse 3 opskrifter på MK one pot pasta retter, som ikke kommer i selve magasinet: Den røde baron, Kylling i karry, Den-uden-navn. Forudbestillingstillægget kan printes og du kan se en af opskrifterne, som du kan glæde dig til her. Det hele ned i en gryde, lidt kogende vand over, på blus og voila – nogle minutter derefter er der mad. Let, ik?

Du kan forudbestille MK online magasinet her.

Det indeholder selve MK online magasinet januar 2020 udgave

MK magasinet er et online magasin fyldt med inspiration til den sunde livsstil og opskrifter, som er udviklet efter MK principperne. Derudover får du spændende artikler om ny sundhedsviden, en masse skønne og simple opskrifter, viden om min hverdag og de redskaber, som jeg lærer mine MK campere og selv bruger i min hverdag for at holde den sunde livsstil og meget, meget mere!
Vær obs på at magasinet ikke kan printes. Det kan opskriftshæftet derimod godt.

Se indholdet her for MK online magasinets januar udgaven. Jeg har lagt lidt billeder ved på nogle af de opskrifter, som du kan glæde dig til. Resten må du vente med at se til, når magasinet udkommer, men du kan godt glæde dig. Jeg er personlig blevet SÅ pjattet med vores supper, mmmm.

Indholdsfortegnelsen

– Velkommen
– Gak eller genialt
– One pot pastaretter (5 opskrifter)

– Psykologens råd til at ændre vaner med succes
– Mission sund mad – min nye bog (4 opskrifter)

– Læs om en MK campers forvandling.

– Sund med MK: Året der gik
– Disse vitaminer skal du skrue op for i vintermånederne
– Den nye MK app – din sundhed på farten

– Mød MK camper Pernille, der har tabt 25 kilo
– 5 produkter der kan øge din søvnkvalitet
– Super sunde og skønne supper (5 opskrifter)

– Vinterbadning – det får du ud af det
– Træningsformer du kan kaste dig over i vinteren
– Kendte kvinder og Claus Holms nytårsfortsæt
– 3 sundhedsretreats vi vil elske at komme på
– Dig og din menstruation – skal du bruge cup, tampon eller bind?
– Slut med kedelige kyllingeretter (4 opskrifter)

– Fit med MK – løb i de kolde og mørke måneder
– Kend dit sleep animal
– 4 vi kan li’

MK magasinet koster 49 kr. og kan forudbestilles her.

UDKOMMER D. 4 JANUAR 2020

Vær obs på, at du ikke kan betale med mastercard. Smid os en mail på [email protected] – så finder vi en anden betalingsløsning.

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen