1. dec 2018 Opskrifter

Pandekagetårn med julesmag

Reklame for Yosa oat

Endelig kom dagen, hvor jeg har den første weekend morgen i min nye lejlighed. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg har set frem til den her dag efter 5 måneder på en sofa hos søs.

Lige nu er det hele lettere kaos-agtigt, og jeg skal nok fortælle mere om lejligheden, når jeg kommer lidt mere på plads og får overskud oppe i bøtten igen. Jeg ligger pt i sengen efter en lang aften med udpakning af flyttekasser og lige nu drømmer jeg mest af alt om den her morgenmad. Det meste af mit køkken er stadig nedpakket og køleskabet er gabende tomt. Så hvis du laver dagens opskrift og bor i København, så kom lige forbi med resterne, ik? 🙂

Her får du opskriften, og du må altså prøve den der hindbærcreme. Den er blevet virkelig lækker og opstået ved, at jeg skulle teste Yosa oats produkter ud, og havde sådan en lyst til at få noget smørelse på de pandekager. Og vupti – den bedste, syrlige og søde creme blev født. Ja jeg er næsten lige ved at sige, at den er mere lækker end peanutbutter!! Så ved du, at den er vild, hvis du kender til mig og min peanutbutter obsession. Så om du er til laktosefrie måltider eller ej, så skal du altså lige prøve dagens morgenmadsopskrift….som man også godt må spise til resten af dagens måltider! Jeg har lavet pandekager lidt julet fordi det nu officielt er JUL, og jøsses hvor jeg elsker det!

Find andre opskrifter på sund morgenmad her.

Julepandekager
10 stk.

1 banan
5 æg
1 ½ spsk fiberHUSK
½ tsk. stødt nelliker
1 tsk. stødt kanel
½ tsk. stødt kardemomme
1 drys salt
2 spsk bagekakao
Skal fra ¼ øko appelsin

Olie til panden

Hindbærcreme
½ bæger Yosa, greek style
½ bæger Yosa, oat spread natural
125 g friske hindbær
2 tsk. honning/agavesirup

Blend alle ingredienserne til pandekagerne sammen. Kom en stor grydeskefuld på panden og steg hver pandekage i 2-3 min.

Kom alle ingredienserne til hindbærcremen i en skål og mos det sammen med en gaffel.

Du kan enten spise en pandekage med hindbærcreme og valgfri frugt. Eller du kan gå all in og lave et tårn, hvor du smører hver pandekage med hindbærcremen, kommer lidt frugt på og topper med den næste pandekage. På toppen kan du komme det sidste hindbærcreme, frugt og evt peanutbutter sovs, som du laver ved at blande 2 store spsk. peanutbutter med 1 dl Yosa havredrik. Mmmmmmm.

Pandekagerne kan fryses. Husk også at prøve mine sunde pandekager med avocado.

Alle MK Universets sunde opskrifter finder du samlet her.

Go´lødag og glædelig jul. Lad os alle være møg søde overfor hinanden og måske invitere veninderne over på brunch?

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK Nyhedsbrev



Tilmeld