Sunde opskrifter på frokost
9. jan 2021 Opskrifter

Sund frokost på menuen – 5 opskrifter

Det kan virke overvældene at tage hul på en sundere livsstil, for hvor skal man lige starte henne?

Der er jo masser af steder at sætte ind – kost, træning, søvn osv. Typisk kortslutter hjernen, hvis vi vil ændre på for meget på samme tid. Den kan simpelthen ikke følge med.

Så I MK slår vi et slag for, at du gør det nemt for dig selv at komme i gang med de sunde vaner. Du kender dig selv bedst, så mærk efter – og beslut, hvor du vil begynde. Der er intet galt i at tage små skridt ad gangen.

Hvis du ikke kan overskue at gøre alle måltider MK-venlige, så start med fx at prioritere en sund frokost. Og ros dig selv for indsatsten. Det sværeste er altid at begynde, husk det!

Her får du MK’s bedste bud på opskrifter på sund frokost, der kan komme med i madpakken. De sunde retter både smager og mætter godt og er nemme at lave.

Velbekomme! 💚

Derfor spytter børnene broccolien ud

Psst, det har noget med vores forfædre at gøre! Læs med her. 🥦

DO YOU!

DO YOU handler om, at du skal placere iltmasken på dig selv, før du putter den på alle andre. Og det betyder også, at det er tilladt at sige pyt. Du skal med andre ord sætte dig selv på førstepladen og ikke til sidst, som mange kommer til at gøre, når hverdagen er travl, og vi gerne vil have, at alle er glade og kan lide os.

DO YOU handler om, at du skal gøre noget godt for dig selv før alle andre – og det skal du blive ved med i det uendelige.

Men hvad vil det egentlig sige at placere den famøse iltmaske på mig selv først❓

Det kan fx være at sørge for, at du får en sund frokost hver dag resten af januar, fordi det giver dig energi til eftermiddagen. På den måde gør du noget godt for dig selv.

Få flere håndgribelige fif i blogindlægget fra den 1. janaur.

Put iltmasken på dig selv først

Læs mere om MK principperne. De har dannet rammerne for et vægttab eller blot en sundere livsstil hos rigtig mange mennesker. Mere end 130.000 mennesker har allerede downloaded MK Universet-app’en.

Verdens bedste frokost-tip

Det er helt banalt! 💚

At lave ekstra, når du alligevel er gang og foodprepping til fryseren. Dét kan altså noget! Og chancen for, at du får kørt en sund frokost indenbords er langt større.

Gør det derfor lidt nemmere for dig selv. For vi ved alle, at det kan være svært at finde tid til det helt store madlavningsshow, når hverdagen først tager fat for fulde sving.

✔️ Forbered dobbeltportioner, når du laver sunde retter.

✔️ Aftensmadsrester er geniale som en sund frokost.

✔️ Snit alt det grønt i forvejen, du kan, så det er klar til brug. På den måde kan du holde fast i de sunde vaner, selv når der er meget på programmet.

Januar er for mange lig med at sætte nye målsætninger og intentioner for det kommende år. Det kan fx være en sundere hverdag, et vægttab, at blive stærkere, eller at træne mere, spise flere grøntsager, eller noget helt fjerde. Hvad er dine sunde intentioner for 2021? 💭

Grøntsagsbrød er geniale at have i fryseren. Du kan bruge dem i stedet for rugbrød i et sundt frokostmåltid. 👇🏼

Thaisalat med oksekødboller

Servér en nem sund frokost, der giver mæthed og dejlig energi til resten af dagen. Du kan fx prøve denne opskrift på thaisalat med oksekødboller i madpakken. Den er fyldt med friske og knasende grøntsager, en smagfuld dressing og lækre kødboller. Mums!

Se MK Universets mange sunde opskrifter.

Thaisalat med oksekødboller

Få opskriften på thaisalat med oksekødboller her.

Bønne-klapsammen med avocado

Hvis du er til en vegetarisk frokost, så prøv denne fætter til madpakken: En bønne-klapsammen med avocado og tomater – det er en kombination, vi aldrig bliver trætte af.

Se MK Universets mange sunde opskrifter.

Bønne-klapsammen med avocado

Du finder opskriften på bønne-klapsammen med avocado i app’en.

Crunchy laks med edamamemos

Fisk er en vigtig del af en sund og varieret kost – og når den er lækkert tilberedt, så jubler vi. Cruchy laks med edamamemos er en af vores favoritter i MK og også blandt vores campere. Du kan både spise retten som en sund frokost eller til aftensmad.

Se MK Universets mange sunde opskrifter.

MK opskrift - Crunchy Laks med edamamemos

Få opskriften på crunchy laks med edamamemos her.

Kyllingeruller med peanutdressing

Denne opskrift på kyllingeruller med peanutdressing er både simpel, hurtig at lave oooog perfekt, hvis du vil forberede en stor portion af en ret. Så har du både til frokost og til aftensmad, eller omvendt. Dobbelt smart!

Se MK Universets mange sunde opskrifter.

Kyllingeruller med peanutdressing

Find opskriften på kyllingeruller med peanutdressing i app’en.

MK’s laksemad

Den helt simple frokost – en solid laksemad. Så hvis du har smag for fisk, så prøve lige denne opskrift. Du kan selvfølgelig altid bytte fisken ud med en anden slags pålæg. Nem at lave og perfekt til en madpakke på farten.

Se MK Universets mange sunde opskrifter.

Laksemad

Find opskriften MK’s laksemad i app’en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen