10. jun 2019 Netto x MK

Søde hjemmelavede sommeris

Reklame for Netto

Sommeren er over os, hurra! Det betyder for mit vedkommende en stor lyst til is. Derfor har jeg været en tur i køkkenet og testet nye is-opskrifter af. Min hjemmelavede is består primært af frugt eller skyr. Opskrifterne er blevet overraskende gode, siger smagspanelet, som har været underlagt at smage de 3 is, som du her får opskriften på.

Her kan du finde alle MK Universets opskrifter – til din sunde livsstil eller dit vægttab.

Is-formene kan du få fat i i din lokale Netto her i uge 24. Enjoy!

Tropisk trafiklys
6 stk is

Den gule is
1 ½ moden mango
1 spsk. tahin
1 dadel (husk at tage stenen ud)
1 spsk. flydende honning
1 dl mælk (jeg bruger plantemælk, men du kan bruge det, du lyster)
½ tsk. gurkemejepulver (kan udlades)

Den lilla is
200 g blåbær
½ spsk. tahin
1 dadel (husk at tage stenen ud)
Et drys salt
1 dl mælk (jeg bruger plantemælk)

Blend henholdsvis den gule is og den lilla is sammen til en ensartet masse i din blender. Hæld først den gule masse i din isform. Fyld isformen ca. ¾ del op. Hæld herefter den lilla is oveni. Kom isene på frys natten over.

Når du skal have den hjemmelavede is ud af isformen kan du evt. komme lidt varmt vand uden på formen, så den lettere slipper.

Protein-is
4 stk. is
300 g skyr
80 g mascapone
2 spsk. flydende honning
Saft fra 1 lime
Skal fra ½ øko-lime
1 dl mælk (enten plante- eller komælk)

Fyld: 80 g granatæble

Tip: Kom evt. matcha i 1/3 af skyrcremen for anden farve, men kun hvis du kan li´det.

Drys: spirulina. Et meget flot pulver, men den smager lidt mystisk for mange. Hvis du ikke kan li’ smagen, så dropper du det bare eller evt. ruller isene i frysetørrede hindbær.

Blend skyr, mascarpone, honning, lime og mælk sammen. Kom granatæblekernerne ned i skyrmassen og rør det sammen. Fordel cremen i 4 isforme. Kom isene på frys natten over.

Dyp som sagt evt. toppen af isen i spirulina eller anden drys inden, du serverer.

Banansplit

3 stk. is
1 ½ banan
2/3 dl mandeldrik
½ spsk. peanutbutter
1 dadel (husk at tage stenen ud)

Overtræk: 40 g 85% chokolade

Blend alle ingredienserne sammen. Fordel bananmassen i 3 isforme og kom ispinden ind i formen. Kom isene på frys natten over.

Smelt chokoladen over vandbad og kom den over de 3 is. Kan fryses med chokoladen eller spises med det samme.

Go´pinse til jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen